capgros.com

Totes les platges de Mataró comptaran amb desfibril·ladors

Se signa un conveni amb la Creu Roja amb un pressupost de més de 240.000 euros

Les Platges de Mataró estaran protegides des d'aquest estiu amb desfibril·ladors que es podran trobar al Varador, al Callao, Ponent i un altre en un vehicle de la Creu Roja que farà el servei al Passeig Marítim. És un dels acords als quals ha arribat l'Ajuntament amb la Creu Roja, que han signat un conveni de col·laboració en el que es dotarà a l'entitat  de 246.403 euros de subvenció per poder realitzar activitats socials, serveis de prevenció, salvament, socorrisme, recuperació i activitats de sensibilització.

La distribució de l'aportació es fa d'aquesta manera: el servei de protecció civil aporta 156.150,37 euros, el de benestar social aporta 80.253,29 i el de projectes transversals, participació i ciutadania farà una aportació de 10.000 euros. Des de Protecció Civil també faran tasques de salvament i socorrisme i prevenció a les platges mitjançant accions de formació i informació a usuaris. Creu Roja també es compromet a utilitzar els recursos humans, tècnics i materials dels quals disposa en la prevenció, actuació i recuperació per activitats de risc greu o calamitat.

Una de les novetats d'enguany serà la instal·lació d’una línia de vida, a la platja del Varador davant l’antic Club Nàutic, que facilita a la gent gran i persones amb dificultats en la mobilitat desplaçar-se a través d’un dispositiu d’ancoratge fins l’aigua i sortir-ne més còmodament i amb seguretat. Com a nous recursos s’incorporaran una moto aquàtica i una embarcació noves.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive