Ebri Knight, en una imatge d'arxiu
Ebri Knight, en una imatge d'arxiu

Torna la música al Clap: quatre concerts en quatre dies

La sala de la Casa de la Música se suma al projecte sala.cat i torna amb música en directe de The Tyets, Albert Pla, Ebri Knight i Núria Graham

La música en directe torna a Mataró, reobre per a l’ocasió el Clap i ho sense estar-se massa per orgues: amb quatre concerts en quatre dies. La sala mataronina forma part del projecte SALA.CAT de la Generalitat i l’associació de sales i programarà del 17 al 20 de desembre directes de The Tyets, Ebri Knight, Núria Graham i Albert Pla. Són tots artistes que van quedar amb concerts programats ajornats per la Covid-19.

La Casa de la Música manté l’aposta pels directes més enllà d’aquests quatre concerts i segueix endavant amb la programació del Músiques Tranquil·les. També ha anunciat pel 27 de desembre el concert de Partidaris, un grup que toca pels volts de Sant Esteve pràcticament des de temps immemorials. 

L’aposta per sala.cat

El projecte SALA CAT està impulsat pel Departament de  Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Associació de Sales de Concert de Catalunya (ASACC)  amb l’objectiu principal de reactivar el circuit de concerts a sales privades i donar suport i generar  activitat entre els agents de la cadena de la música en directe que s’han vist afectats per la crisi de  la pandèmia #Covid19. La inversió total del departament és de 250.000 euros, a través d'una subvenció exclosa de concurrència vehiculada a través de l'Institut Català de les Empreses Culturals (Icec), els quals seran distribuïts per l'ASACC entre els diferents espais privats de música. Per rebre l'ajut, les sales hauran de fer un mínim de dos i un màxim de sis concerts amb un aforament màxim del 50%

L'ASACC garantirà que tots els espais que participen en el circuit compleixin les mesures sanitàries establertes per combatre la covid-19, i es farà càrrec de les contractacions de tot el personal involucrat en els concerts, des de músics que no siguin autònoms o no disposin d'estructura a acomodadors i la resta del personal tècnic. La iniciativa vol donar suport i generar activitat entre els agents de la cadena de la música en directe que s'han vist afectats per la crisi de la pandèmia covid-19. Aquest projecte s'allargarà durant el mes de desembre i també vol donar visibilitat i suport a les sales de petit i mitjà format de diferents ciutats, així com animar l'activitat dels artistes, el personal tècnic i auxiliar, els mànagers, les empreses de so i llums, els programadors, fotògrafs i tots els professionals que intervenen en la creació d'un concert.

Els concerts a Mataró de SALA.CAT

Els mataronins The Tyets

Els mataronins The Tyets

THE TYETS 

 • Dijous 17 de desembre a les 20:00h (Portes 19:30h)
 • 12 euros
 • Els pares del Trapetón (reggae i reggaeton) són un autèntic fenomen a les xarxes i presentaran el seu darrer disc, acabat de sortir del forn, ‘El pipeig’. 

EBRI KNIGHT 

 • Divendres 18 de desembre a les 20:00h (Portes a les 19:30h)
 • 12 euros
 • Ebri Knight és un projecte sòlid, aixecat amb dedicació i esforç propi. Una reputació incontestable,  guanyada a cop d’uns directes enèrgics i una actitud punk i compromesa, on la tradició musical  mediterrània i la celta xoquen i exploten.  En aquesta cita avançaran algunes peces del seu nou disc que es publicarà el 2021 com el nou  single “Carrer”, del qual ja hi ha videoclip i explica la intensitat amb la que el carrer ens ha  impregnat de compromís amb tot allò que és col·lectiu. 

NURIA GRAHAM 

 • Dissabte 19 de desembre a les 20:00h (Portes a les 19:30h)
 • 12 euros
 • Amb tan sols 24 anys, la cantant i compositora Núria Graham ha aconseguit posicionar-se en  l'escena nacional com una artista imprescindible del folk-pop contemporani fet a casa. Amb  influències de Jeff Buckley i Sant Vicent, la seva música combina a la perfecció la força de la nova  escena osonenca amb els aires evocadors del folk irlandès. I prova d'això és el lluminós Marjorie  (Primavera Labels-Universal, 2020) amb el qual Graham signa el seu disc més madur fins avui. 

ALBERT PLA 

 • Diumenge 20 de desembre a les 20:00h (Portes a les 19:30h)
 • 15 euros
 • Albert Pla és un reconegut i polifacètic artista amb més de 25 anys de carrera a les seves  esquenes durant els quals ha tingut una gran activitat, tan musical com teatral i cinematogràfica. En aquesta ocasió ens proposa un viatge íntim i molt personal, des de la infància fins més enllà de  la sepultura, per les sensacions, les emocions i els sentiments que ens produeix eixe fantasma  que viu en la nostra ment, alimentat pels nostres pensaments, la por.

Arxivat a:

Comentaris (1)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
 • Capgròs Comunicació, SL
 • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
 • Telèfon: 93 312 73 53
 • info@capgroscomunicacio.com
 • redaccio@capgros.com
 • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive