Judith Vives

Torna la Fira de Mataró

Les atraccions començaran a funcionar divendres, dia 6, i estaran obertes fins el dia 15. La principal novetat de la Fira 2003 és el trasllat de la Fireta de Primavera als entorns del recinte firal. Podeu consultar el programa d'activitats en aquesta notícia.

El Nou Parc Central tornarà a ser, per tercer any consecutiu, l'escenari de la Fira d'Atraccions 2003, que obrirà les seves portes divendres, dia 6 de juny, i s'allargarà fins el dia 15. La Fira d'Atraccions ocuparà una superfície de 8.800 m2 i acollirà 142 instal·lacions, entre atraccions i parades de tómbola.
Les atraccions es dividiran, com ja és habitual, entre les atraccions infantils, que ocuparan l'espai firal més proper al Camí de la Geganta, i les atraccions d'adults, que estaran a l'avinguda del Corregiment i esplanades interiors del Nou Parc. Per minimitzar la contaminació acústica al recinte i evitar molèsties als veïns, la Fira disposarà d'un sistema de megafonia global i uniforme. L'horari de la Fira, que entre setmana tancarà a les onze de la nit, també s'ha pensat per tal d'evitar el màxim de molèsties als veïns. Pel que fa a la zona de bars, es tornarà a instal·lar a l'antic Parc Central, en un espai de 1.500 m2. L'oferta gastronòmica es completarà amb diverses actuacions que en aquesta ocasió començaran dimecres, dia 11, un dia abans que l'any passat.

Els «hippies» al Nou Parc
La principal novetat de la Fira d'Atraccions és el trasllat de la Fireta de Primavera, que fins ara s'instal·lava a la part alta de la Riera, als entorns del nou Parc. Aquesta iniciativa, sorgida dels firaires mateix, respon a la voluntat de concentrar tota l'oferta firal en un mateix espai i fer la passejada més còmoda al visitant.

Aquest canvi implicarà una lleugera reducció del nombre de parades que s'instal·laran, de les 50 de l'any passat a unes 42 aquest any. Els «hippies» se situaran al passeig interior que uneix la Via Europa amb la zona d'atraccions.

L'Institut Municipal de Promoció Econòmica (IMPEM), responsable de l'organització de la Fira, oferirà un servei gratuït d'autobusos els dissabtes i festius de 18 a 23 hores amb el qual es vol evitar que els assistents vagin a la Fira en cotxe particular.

Per la seva banda, el regidor d'Urbanisme, Arcadi Vilert, ha assegurat que el forat obert al Camí de la Geganta per les obres de cablejat elèctric –que ha d'unir els polígons industrials de Mata-Rocafonda i les Hortes del Camí Ral– s'haurà tapat quan comenci la Fira.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive