Portada del Capgròs 1626
Portada del Capgròs 1626

'A tapar forats', portada del Capgròs 1626

Ja podeu llegir online la revista d'aquesta setmana, centrada en la degradació de l'espai públic de Mataró

"A tapar forats" és el titular de portada de la revista Capgròs 1626, que ja es pot trobar aquest divendres, puntual a la cita, als llocs habituals de Mataró i el Maresme i que també es pot llegir en la seva versió online. El reportatge principal i la portada d'aquesta edició estan dedicats a la deixadesa i degradació que presenta l'espai públic mataroní, agreujat pels efectes econòmics i socials de la pandèmia de Covid-19. 

El reportatge inclou una entrevista a la regidora d'Espais Públics de l'Ajuntament de Mataró, Elisabeth Ruiz, on es detallen les causes d'aquesta situació, i un anàlisi de fets com ara els problemes amb el contracte del servei de neteja i recollida de residus. També s'hi recull la visió dels grups opositors al consistori. 

Més enllà d'això, el Capgròs també presenta un ampli ventall d'articles sobre la situació sanitària a Mataró i el Maresme, amb l'evolució de la pandèmia, així com altres articles vinculats als problemes de seguretat que pateix la capital de la comarca. L'actualitat també es fixa en municipis com Argentona, que han presentat el seu projecte de nova biblioteca pública. I també inclou la encara escassa però incipient actualitat cultural i d'oci al territori. 

Arxivat a:

Comentaris (1)

Josep M@ Fa 29 dies
Doncs l'encarregat de seleccionar les actuacions a fer, que realitzi una visita al carrer Josep M. Torrijos en el tram comprés entre la Ronda de la República i el carrer d'Iluro que en trovarà molts, cal fer una renovació del paviment amb urgència que ja toca, doncs en els últims dies s'ha realitzat un reasfaltat per la zona hi han passat de nou de llarc com ha pasat al llarc de 40 anys que fa que visc en aquest carrer...CREC QUE JA TOCA !!!!

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive