J. V.

Tallen el carrer Sant Josep per conscienciar sobre la mobilitat sostenible

És una de les accions que es duran a terme a la ciutat coincidint amb la Setmana Europea de la Mobilitat

Els conductors que aquest divendres dia 22 pretenguin circular pel carrer de Sant Josep només ho podran fer a peu o en bicicleta. L'Ajuntament tallarà el trànsit de vehicles en aquest vial d'accés al centre de la ciutat com a mesura per sensibilitzar els ciutadans sobre l'impacte en el Medi Ambient que suposa l'ús del cotxe privat. Aquesta actuació s'emmarca en els actes de la Setmana Europea de la Mobilitat, que té lloc entre el 22 i el 29 de setembre.

L'Ajuntament ha elaborat un programa d'actes relacionats amb aquesta Setmana de la Mobilitat, el principal dels quals serà el tall del carrer Sant Josep. En concret, es tallarà el tram comprès entre la plaça de les Tereses i la Muralla del Tigre des de les vuit del matí a les sis de la tarda. Durant la resta del dia, que és l'horari habitual de funcionament de les pilones, l'accés està restringit als residents de la zona.

L'empresa concessionària del Mataró Bus, CTSA, també participarà en aquesta Setmana de la Mobilitat a través d'un concurs al programa "El Despertador", de Mataró Ràdio. Els oients del programa, que s'emet de dilluns a divendres de vuit a deu del matí, hauran de respondre preguntes relacionades amb el servei municipal d'autobusos. Els guanyadors rebran obsequis i viatges gratuïts en els autobusos urbans. Mataró Bus també col·labora en la 4a edició del Concurs fotogràfic que organitza la Federació d'Associacions de Veïns de Mataró (FAVM), i que té com a lema "En bus per Mataró, una aventura urbana".

Un altre dels actes previstos és la presentació de l'Atles del Trasport, una publicació de l'Associació de Promoció del Transport Públic al Maresme. L'acte tindrà lloc el dimarts 26 a les set de la tarda a la biblioteca Pompeu Fabra i estarà presidit pel regidor de Mobilitat, Fermí Manchado.

Tallers acústics per estudiants
Com en anys anteriors, l'Escola Universitària Politècnica (EUPM) realitzarà tallers d'acústica adreçats a estudiants de secundària. En aquesta activitat els estudiants poden experimentar els efectes que causen els sorolls excessius. Els tallers, que tindran lloc els dies 27 i 29 entre dos quarts de deu i la una del migida, estan organitzats conjuntament pel Servei de Ciutat Sostenible i l'Institut Municipal de Promoció Econòmica. Els centres que estiguin interessats a participar-hi han de trucar al Telèfon d'Atenció Ciiutadana 010.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive