La Porta Laietana es tallarà puntualment al trànsit. Foto: R.Gallofré
Notícies relacionades
La Porta Laietana es tallarà puntualment al trànsit. Foto: R.Gallofré

Tall a la circulació a part de la Porta Laietana per les obres del Tub Verd

El tall serà, en concret, a l'alçada de la calçada Barcelona de l'avinguda Ernest Lluch, entre les 20h de dimarts i les 8h de dimecres

La Porta Laietana, eix clau en la mobiliat de Mataró, estarà en part tallada al trànsit des de dimarts al vespre fins dimecres al matí, a causa de les obres d'ampliació del TubVerd.

Segons ha informat l'Ajuntament, l'accés en vehicle a aquesta gran rotonda, on conflueixen l'accés a l'autopista, l'N-II, el Camí Ral i l'avinguda Lluïs Companys, tindrà afectacions de les 20 h del dimarts, dia 21 de juny a les 8 h del, dimecres dia 22. El tall serà, en concret, a l'alçada de la calçada Barcelona de l'avinguda Ernest Lluch. 

La sortida de cotxes de Mataró a través del Camí Ral o l’Avinguda Maresme en direcció Barcelona, o en direcció a l’Avinguda Lluís Companys, no es veurà afectada. Només es desviaran els cotxes que arribin en direcció Girona o que baixin de Lluís Companys i vulguin entrar a Mataró, que en aquest cas hauran de fer una petita volta per la carretera de Barcelona, el carrer de Caldes d’Estrac i Ernest Lluch fins a recuperar la rotonda.

L'operatiu forma part de l'ampliació de la xarxa de distribució de calor i fred, de cara a alimentar més equipaments, habitatges i empreses de la ciutat amb el TubVerd. En l'actual fase, els treballs també obliguen a tallar l’avinguda d’Ernest Lluch sentit baixada, del 13 al 23 de juny, afectant l’accés al Port pel pas soterrat en aquest punt. 

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive