Imatges del desmuntatge cedides per Som Verticals.
Imatges del desmuntatge cedides per Som Verticals.

Som Verticals, empresa mataronina encarregada de retirar l’avió del Tibidabo

Els operaris del parc el rehabilitaran i es tornarà a col·locar al seu lloc.

Som Vertical és una empresa mataronina que s’ha encarregat de retirar del seu lloc a l’icònic avió del Tibidabo perquè es pugui rehabilitar. Aquesta peça icònica del parc d’atraccions es trobava en un estat delicat i es va decidir renovar de dalt a baix. En aquest procés hi ha participat l’empresa mataronina, que es va encarregar del desmuntatge de l’avió perquè els camions se’l poguessin endur i també de pintar l’estructura que aguanta el vehicle.

Dos operaris de Som Vertical es van encarregar de coordinar i organitzar la retirada de l’avió del seu lloc, tot amb maquinària i operaris de l’empresa de manteniment del Tibidabo. Durant les tasques de retirada es van haver de posar uns contrapesos perquè l’estructura aguantés després de treure l’avió. L’empresa mataronina també serà l’encarregada de tornar-lo a col·locar a lloc un cop les feines de rehabilitació hagin acabat.

Som Verticals és una empresa dedicada al sector de la construcció especialitzada en la rehabilitació de façanes i manteniment integral d’edificis. Es troben ubicats a Mataró des de fa un parell d’anys i realitzen una tasca multiservei tan en temes de rehabilitació com en reparació de sortida de fums, actualització de façanes, instal·lació de parallamps i tot el que sigui fer treballs verticals o treballar en zones de difícil accés.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive