Sílvia Serra.
Sílvia Serra.

Sílvia Serra reedita com a presidenta de la Protectora d'Animals de Mataró

La seva candidatura va rebre gairebé el 80% dels vots de l'assemblea.

Sílvia Serra seguirà sent la presidenta de la Societat Protectora d'Animals de Mataró. La candidatura 'Spam, més que una entitat un sentiment' va aconseguir el 79,62% dels vots de l'assemblea. La vencedora va fer una crida a treballar conjuntament en la consolidació "del paper proteccionista de l'entitat i a seguir donant resposta a les necessitats que presenten els animals abandonats a la nostra societat". D’un total de 206 vots, 164 (el 79,62%) van donar el seu suport a la candidatura «SpAm, més que una entitat un sentiment», encapçalada per Sílvia Serra. La candidatura «Obrim l’SpAm», que encapçalava Antonieta Spedalieri, va obtenir 42 vots (el 20,38%) restant.  

Serra, que ha estat al davant dels darrers anys de l'entitat i ha hagut de viure moments complexos, com el tancament de l'equipament al carrer Galícia i la negociació per mantenir dempeus l'entitat en moments que semblava que no hi havia opció, comptarà amb Núria Garcia de vicepresidenta, Marta Masmitjà de tresorera, Roser Elias de secretària i Marina Valls, Àfrica Arroyo i Irene Mainat de vocals.

Els objectius de la candidatura són, a banda de refermar l'entitat com a referent del proteccionisme, seguir treballant per què el nou CAAC sigui una realitat, dotar l'entitat d'un espai propi amb un pla d'estalvi que ho faci possible, el compromís amb els gats del carrer de Mataró amb l'aplicació del CER (captura, esterilització i retorn), l'organització del voluntariat amb un nou pla, i el compromís amb transparència financera i promoure una participació més activa de tots els socis i sòcies.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive