Una aula del TecnoCampus. Foto: R.Gallofré
Una aula del TecnoCampus. Foto: R.Gallofré

Set titulacions del TecnoCampus, entre les 300 més demandades en primera opció a Catalunya

La preinscripció universitària de juny se salda amb 856 estudiants assignats, 598 dels quals en primera preferència, i vuit titulacions amb nota de tall

Segons les dades fetes públiques per la Generalitat, set titulacions que s’imparteixen al TecnoCampus figuren entre les 300 més demandades en primera preferència a tot Catalunya. Aquesta és una de les dades que s'extreuen dels resultats de la preinscripció universitària de juny als tres centres del TecnoCampus, adscrits a la Universitat Pompeu Fabra. Vuit de les disset titulacions tenen nota de tall (la més alta, Fisioteràpia, amb un 9,46), i el conjunt dels graus i dobles graus tenen 856 estudiants assignats, xifra que supera les 845 places que s’ofereixen. Un total de 589 assignats han triat el TecnoCampus en primera preferència. La llista d’espera  és de 314, dels quals 129 havien triat el TecnoCampus com a primera opció.

D'altra banda, el TecnoCampus ha renovat el seu Patronat. A la presidència hi continuarà David Bote, alcalde de Mataró, mentre que els nous representants dels grups municipals seran Pilar González, Ana Caballero, José Manuel López, Carles Porta, Sergi Morales i Cristina Sancho. Deixen el Patronat Carlos Súnico, Mercè Bosch, Xavier Simó, Josep Illa, Montse Morón i  Juan Carlos Casaseca.

Pel que fa a les beques, el curs vinent 30 nous estudiants de grau gaudiran d’una beca TecnoCampus, sigui del 100%, el 75%, el 50% o el 25% del preu de la matrícula. És el primer cop que en la convocatòria d’aquestes beques s’hi introdueixen modalitats per diferents imports, cosa que ha permès fer-les més graduals i que beneficiïn més estudiants. L’import que la Fundació hi destinarà creix de manera substancial: dels 74.000 euros del curs actual, per a beques de primer curs, als 98.000 del proper curs. Els criteris de valoració dels candidats a obtenir beca s’han basat en factors socioeconòmics i d’expedient acadèmic, prioritzant els primers respecte els segons, i es valora la procedència geogràfica (amb puntuació per als residents a Mataró i, en menor mesura, ala resta de municipis del Maresme).

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive