Sergi Morales i Sarai Martínez: En Comú Podem Mataró repeteix tiquet electoral
Sergi Morales i Sarai Martínez: En Comú Podem Mataró repeteix tiquet electoral

Sergi Morales i Sarai Martínez: En Comú Podem Mataró repeteix tiquet electoral

Els actuals regidors d’Ocupació i Empresa i d’Habitatge encapçalaran una candidatura que s’ofereix com "l'única clarament d'esquerres i ecologista" de la ciutat

La graella de sortida de les properes eleccions municipals ja té tots els noms desvelats. Els darrers que quedaven per fer oficial la candidatura eren En Comú Podem Mataró que va aprovar per unanimitat i en assemblea reeditar el tiquet electoral que conformen els actuals regidors Sergi Morales i Sarai Martínez. Repeteixen com a u i dos, respectivament, al capdavant de la llista com ja van fer el 2019.

Els comuns aposten pel continuisme i per seguir accentuant cap a les polítiques d’esquerres l’executiu local. “Som l’única opció política a la ciutat clarament d’esquerres i  ecologista i que té clar un model de transformació per fer de Mataró un lloc més  sostenible, més amable per les persones, i amb menys desigualtats socials”, va sostenir Sergi Morales.

assemblea 3

Sergi Morales dirigint-se a l'assemblea dels comuns


Gestionar la complexitat

L’alcaldable va recalcar que “tenim un model de ciutat i també  tenim les persones amb capacitat per gestionar la complexitat d’una ciutat com  Mataró. Crec que durant aquests tres anys ho hem demostrat amb la nostra  tasca de govern. Capacitat, voluntat de transformació i responsabilitat” i va prioritzar resoldre “els principals problemes de la gent, i per  això cal una gran aposta per l’habitatge i la rehabilitació urbana i  una ciutat amb més i millors serveis públics: funerària, comercialitzadora d’energia i dentista municipals.”  

En el seu discurs a l’Assemblea, Morales va descriureles línies mestres del  projecte que encapçalarà deixant clara l’aposta per una ciutat més sostenible per a les persones. Una ciutat que guanyi espai públic i qualitat de vida. Morales  també ha defensat una ciutat cohesionada socialment, que lluiti contra les  desigualtats i que aposti per una ocupació de qualitat.  

Arxivat a:

Comentaris (11)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive