-
-

S.F.

Sa Mar reitera que se l'impedeix obrir per una sola infracció

Desmenteixen que tinguin diverses sancions fermes i recorden que si és un problema d'impagaments, no són els únics

El bar de platja Sa Mar considera que la decisió de l'Ajuntament de no deixar-lo obrir aquesta temporada d'estiu és per una sola infracció, la que van rebre el 2012 per oferir un concert fins les 00.17 de la nit quan el límit era la mitja nit. "És l'única infracció ferma que tenim, ja que les sancions econòmiques que vam patir al primer any no compten per la no renovació de la llicència, que es basa en els tres últims anys", explica Marta Ruiz, que lamenta que tot i haver pagat aquella multa, per les queixes "d'un veí, màxim tres, de 120.000 habitants" es trobin en aquesta situació.

Ruiz també desmenteix que hagin fet infraccions diverses en temes acústics, ja que tot el tema dels delimitadors acústics "s'han desestimat constantment als jutjats perquè els limitadors que tenim a les guinguetes tenen poder informador però no sancionador". De fet explica que els expedients oberts per aquests casos es van recórrer i van caducar perquè no es va rebre resposta de l'Ajuntament en els sis mesos posteriors. En aquest punt recorda que la zona en la que es troba Sa Mar, tant proper a la N-II i a les vies de tren de rodalies, provoca que no es pugui calcular amb precisió quina acústica és provocada pel propio bar de platja.

'Sembla que el vulguin tancar sí o sí'
La propietària del Sa Mar també considera que es vol tancar el bar de platja "sigui com sigui" ja que "si després de tot, el problema és l'impagament del cànon de platja, això se soluciona", tot recordant dos punts: "primer, devem un any de cànon no dos com han dit; i segon, si aquest és l'únic problema cal recordar que deutes d'aquest tipus en tenen la majoria de bars de platja de la ciutat, no només nosaltres". Per això considera que l'únic motiu pel tancament és la infracció de 2012 malgrat "no haver tingut cap infracció els dos darrers anys" i el fet que "el contenciós administratiu sobre aquell tema va rebutjar les nostres reclamacions per presentar la documentació tard, no perquè no tinguéssim motius per reclamar".

Des de Sa Mar també es lamenta que s'hagi tancat un lloc que havia aconseguit un ambient familiar gràcies a les diverses activitats que s'hi feien i que pel fet d'avisar-los tant tard sobre la decisió hi hagi "14 persones que es queden sense feina i segurament sense opció de trobar-ne aquest estiu perquè tothom ja ha contractat a qui necessita".

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive