Hapo Sake Bar és la novetat de la llista d'aquest any.
Hapo Sake Bar és la novetat de la llista d'aquest any.

Aquests són els restaurants de Mataró recomanats a la Guia Michelin 2020

Tres repeteixen i Hapo Sake Bar s'estrena.

La Guia Michelin 2020 va repartir estrelles a tot Espanya i Portugal, però més enllà dels grans restaurants premiats -entre ells es manté el maresmenc Tres Macarrons de Masnou- també hi ha una sèrie de restaurants recomanats per la guia, que destaca els noms interessants que hi ha arreu del territori. A Mataró hi ha quatre restaurants recomanats a la Guia d'aquest any. Tres repeteixen: Sangiovese, La Marineta i Nou-Cents. I un s'estrena, el Hapo Sake Bar, primer japonès en aconseguir-ho a la ciutat. Això és el que diuen de cadascún d'ells.

Sangiovese. Alt standing. Un espai que conjuga modernitat i tradició. Ofereixen elaboracions de mercat i de temporada, el que permet veure una evolució constant amb cada estació. 

La Marineta. Standing senzill. Espai agradable, informal i amb una línia rústico-actual força cuidada. Cuina catalana de mercat ben interpretada pel xef que equilibra tècnica, creativitat i passió.

El Nou-Cents. Alt Standing. Presenta un bon hall i dos menjadors, destacant el més rústic per tenir una xemeneia. Ofereixen cuina actual de bases clàssiques, treballant molt la trufa, els bolets i la caça.

Hapo Sake Bar. Standing senzill. Un restaurant japonès d'ambient contemporani, on no falten detalls elegants orientals i una barra de sushi. Cuina nipona amb cru, semicru, cuinats, ramen...

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive