Residents de Can Boada, amb les disfresses. Fotos: cedides
Residents de Can Boada, amb les disfresses. Fotos: cedides

La Residència Can Boada de Mataró guanya el concurs “La gent gran es disfressa”

Professionals i residents del centre han participat amb la temàtica “El circ” en aquest concurs de disfresses, organitzat per l’Ajuntament de Mataró

La Residència i Centre de Dia Can Boada ha estat la guanyadora del concurs “La Gent gran es disfressa”, organitzat per l'Ajuntament de Mataró per Carnestoltes i que premia la millor disfressa entre les residències de la ciutat. La disfressa era de temàtica vinculada al circ, i el jurat va tenir en compte aspectes com l’originalitat, el grau de dificultat i la sostenibilitat tant en l’elaboració de la disfressa com en la realització de la decoració que l’acompanya.

Durant aquests dies, els professionals i residents han treballat per donar forma a les disfresses i l'ambientació de Carnestoltes, amb el circ com a temàtica escollida, i el centre s'ha omplert de de lleons, pallassos i cartells anunciant “l’espectacle més gran del món”. Com és obvi la situació actual de pandèmia ha marcat la celebració, i les famílies no s'hi han pogut implicar com sempre ho feine en anys anteriors. Tot i així  gran part de la decoració s’ha concentrat a la planta baixa del centre perquè els familiars poguessin gaudir i veure gran part del treball realitzat.

El concurs promogut per l'Ajuntament ha estat virtual a causa de la pandèmia, de manera que els centres participants han enviat unes fotografies que resumien l’esperit del Carnestoltes i de la temàtica escollida. Finalment, el jurat, reunits també de forma telemàtica el passat 12 de febrer, han escollit Can Boada com a guanyador. El segon premi ha estat per la residència Cerdanyola, amb temàtica brasilera i el tercer i quart premi per la residència Sant Josep i el centre de dia Sent Actiu, que s’han inspirat en Hawai i el ratolí Perez, respectivament.

3. L' alegria del Circ

Una altra imatge de les disfresses

Des de Can Boada, residència i centre de dia gestionada per VIMA, expliquen que amb aquestes disfresses han volgut “reflectir el que ha estat un dels grans valors durant aquests darrers mesos: l’actitud positiva, els somriures, l’esperança i el bon humor que ens han acompanyat per facilitar i donar valor al dia a dia de les persones que acompanyem”.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive