Un dels carrers on s'ha renovat la xarxa d'aigua potable. Foto: Ajuntament
Un dels carrers on s'ha renovat la xarxa d'aigua potable. Foto: Ajuntament

Renoven la xarxa d'aigua potable de tres carrers de Peramàs

Aigües de Mataró finalitza la renovació de les canonades de tres carrers de Peramàs i inicia les obres per renovar el clavegueram del carrer de la Creu d'en Fins

Aigües de Mataró ha finalitzat els treballs de renovació de les canonades de la xarxa d’abastament d’aigua potable de tres carrers i una plaça de Peramàs. A banda, ha iniciat les obres en el clavegueram d'un carrer del barri de Cerdanyola.

La societat municipal ha finalitzat les obres als  carrers de Josep Monserrat Cuadrada, Joanot Martorell, Mossèn Jaume Sala i la plaça de Catalunya, al barri de Peramàs. Estaven contemplades dins el Pla Director de l’Aigua de Mataró (PDAM 2011‐2025) i han consistit en la instal·lació de 516 metres lineals de noves canonades de diferents materials i diàmetres. Els treballs han tingut un cost de 221.000 euros.

D'altra banda, Aigües de Mataró renovarà la xarxa de clavegueram existent actualment al carrer de la Creu d’en Fins. Es vol ampliar la seva capacitat ja que presenta deficiències hidràuliques en episodis forts de pluges. Aprofitant les obres es milloraran les cruïlles existents, a un únic nivell per millorar la mobilitat dels vianants; i es renovarà el paviment de la calçada de  tot el carrer.

Per minimitzar les afectacions les obres es realitzaran en tres trams. Duraran 17 setmanes i tindran un cost de 311.000 euros. 

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive