Renovació de l'asfalt de la ronda de la República. Foto: Ajuntament de Mataró
Renovació de l'asfalt de la ronda de la República. Foto: Ajuntament de Mataró

Renoven l'asfalt de la ronda de la República de Mataró

Forma part de les obres de renovació de 17 carrers de la ciutat que duu a terme l'Ajuntament

L'Ajuntament de Mataró està duent a terme aquesta setmana la renovació de l'asfaltat de la ronda de la República, un dels 17 carrers que s'estan reasfaltant aquest estiu. Es tracta d'un actuació llargament reclamada pels veïns i pels usuaris de la ronda, antigament coneguda com d'Alfons XII, un dels vials més transitats de la ciutat, ja que tenia l'asfalt en molt mal estat amb diversos sots i altres problemes a la calçada. 

L'operació forma part del conjunt d'obres que l'Ajuntament va iniciar el mes de juliol passat, que afecten un total de 17 carrers de la ciutat. En concret s'inclou dins la tercera fase, en la qual també s'ha renovat l'asfalt dels carrers Lauder, Castaños i Bonaventura Aribau. 

Els treballs, a més d'asfaltar els vials, també inclouen en alguns casos actuacions per adaptar passos de vianants o ampliar voreres. Gairebé en tots els casos s'han concentrat les obres en aquest estiu, de cara a minimitzar les afectacions a la ciutadania. La inversió total és de 630.000 euros i les obres les duran a lterme les empreses Vialser i Deumal.

Comentaris (4)

Josep M@ Fa 2 mesos
Trobo molt bé aquesta renovació aquesta renovació de l'esfalt de la Ronda de la República i de 17 carrers més però dins d'aquests 17 carrers hi trobo a faltar el tram del carrer Josep María Torrijos comprés de la Ronda fins el carrer d'Iluro, fa 40 anys que hi visc i al llarc dels anys he vist asfaltat i reasfaltar els carrers del voltant diverses vegades però aquest tram no li toca mai, suposo que esperavan que se'n fes carrec el Corte Inglès "Senyors del Ajuntament crec que ja toca"
Jordi Fa 2 mesos
I tambe asfaltaran el Cami Ral, la entrada a la Ciutat, des de Laia, fins a Cooperativa? Segurament no ho faran
Anodadado Fa 2 mesos
Ronda de la República..... La madre que me parió.....
Paco Fa 2 mesos
¿Que República?
Ori Fa 2 mesos
Pues ha habido varias. Si vas por la Ronda de la República para arriba encontrarás una biblioteca, allí pregunta por la sección “historia”.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive