Judith Vives

Record de passatgers en el Mataró Bus

El servei municipal de transport públic registra, al juliol, prop de 20.000 passatgers en un sol dia.

El Mataró Bus va batre, el passat mes de juliol, un record en el nombre d'usuaris en un mateix dia. El 2 de juliol, prop de 20.000 persones van fer servir el transport públic municipal. Durant tot el mes de juliol, a més, es va arribar a la xifra més elevada d'usuaris des de la posada en marxa del servei al maig del 1998. Un total de 461.326 persones van pujar en algun dels autobusos de l'empresa durant aquest mes. Aquesta xifra supera els 413.533 passatgers que el Mataró Bus va registrar el juliol de l'any anterior. Des de principis d'any, han pasta per Mataró Bus 4.670.254 usuaris, mentre que l'any 2002, en el mateix període, es van registrar 4.219.826 passatgers.

Els factors que han influit en aquest augment d'usuaris durant el mes de juliol s'han de buscar en la comoditat de viatjar en un autobús equipat amb aire acondicionat en plena onada de calor, així com en la bona acceptació del bus platja que ha funcionat durant els mesos d'estiu. Els grups d'esplai, que sovint utilitzen el transport públic pels seus desplaçaments, també han contribuït a l'augment de passatgers.

D'altra banda, i des del 25 d'agost, el Mataró Bus recuperar el seu horari d'hivern. Aquest implica l'increment del nombre de serveis d'autobusos que circulen els dies feiners. El Bus Platja continuarà fent el seu servei fins a finals de mes.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive