-
-

capgros.com

Ramon Cunillera ja és oficialment nou gerent del CSdM

El consell rector el nomena en substitució de Joaquim Esperalba, que acaba de jubilar-se

Ramon Cunillera és el nou gerent del Consorci Sanitari del Maresme en substitució de Joaquim Esperalba, que s'ha jubilat. El Consell Rector el va nomenar dilluns, dia 13, juntament amb les altres persones que també entren al consell després de les darreres eleccions municipals: l’alcalde David Bote Paz n’és el vicepresident, i s’hi incorporen com a vocals Joan Manel Vinzo Gil, regidor de Sanitat, i Isabel Martínez Gil, consellera delegada de Benestar social, convivència i habitatge. El canvi ha estat envoltat de polèmica, ja que es va anunciar ara fa algunes setmanes i el nou alcalde, David Bote, va lamentar que no se li hagués notificat aquesta modificació i es va mostrar sorprès pel fet que s'hagués fet amb tanta celeritat.

Llicenciat en medicina i cirurgia per la Universitat de Barcelona, Ramon Cunillera (51 anys) és especialista en medicina de família i comunitària, diplomat en sanitat i diplomat en gestió de qualitat per a serveis sanitaris. Es va iniciar professionalment com a metge de família, tot i que ha desenvolupat la major part de la seva carrera en l’àmbit de la gestió sanitària.
 
Cunillera ha estat director d’atenció primària de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva durant sis anys i, posteriorment, va liderar la direcció assistencial d’aquesta entitat cinc anys més. El 2005 va assumir la direcció-gerència de l’Hospital de Mollet i, el 2008 s’incorpora al Consorci Hospitalari de Catalunya com a Director general de CHC S.A. Entre el 2010 i el 2013 va assumir la Direcció general del Consorci de Salut i Social de Catalunya. Des de llavors i fins a la seva incorporació al CSdM ha treballat com a consultor internacional en gestió sanitària, en el darrer any a través de l’empresa Antares Consulting, feina que va combinar el 2014 amb la gerència de l’associació Barcelona Medical Agency. Des del 2011 és membre de la junta directiva de la Societat Catalana de Gestió Sanitària, associació de la què fins ara n’era director tècnic.

 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive