capgros.com/Efe

Primer pas per a construir l’autovia orbital de Mataró a Abrera

El consell de Ministres autoritza la licitació de les obres del tram que va d'Olesa de Montserrat a Viladecavalls

L'autovia Orbital que unirà Mataró amb Abrera passant per Granollers i Terrassa ja està un pas més a prop de ser una realitat. El Consell de Ministres va autoritzar el passat dia 8 al Ministeri de Foment a licitar les obres del tram de l'Autovia Orbital d'Olesa de Montserrat a Viladecavalls. El pressupost d'aquesta obra puja 194.815.751,96 euros.

El primer tram que es construirà discorre entre la ribera oriental del riu Llobregat amb l'autopista de peatge C-16 i travessa la serra de Ribes mitjançant túnel, mentre que l'encreuament sobre el riu Llobregat i l'enllaç d'Olesa pertanyen al projecte del tram anterior, Abrera-Olesa de Montserrat. La secció tipus per al tronc de l'autovia estarà constituïda, a excepció de l'encreuament amb l'autopista C-16, per tres carrils de 3,5 metres, amb voreres interiors de 2,5 metres, exteriors d'un metre i dues voreres de 0,75 metres.

La nova Autovia Orbital de Barcelona servirà per unir la localitat d'Abrera amb Mataró a través de Terrassa i Granollers, connectant les comarques dels dos Vallès (Occidental i Oriental) amb les del Baix Llobregat i Maresme.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive