Imatge del nou portal
Notícies relacionades
Imatge del nou portal

Presenten a Mataró una web per difondre el patrimoni arquitectònic de Gaudí

Portalgaudi.cat està impulsada pel Consell Gaudí, organisme que també va néixer a la capital del Maresme

Mataró es considera el “kilòmetre 0” de l’obra d’Antoni Gaudí, gràcies a la Nau Gaudí, el primer edifici construït pel genial arquitecte reusenc. L’antiga nau industrial, per aquest motiu, va ser la seu dimecres passat de la presentació de Portalgaudi.cat, una web impulsada pel Consell Gaudí per fomentar i difondre la vida i obra d’aquest gran creador. El portal inclou informació de tots els edificis inclosos en aquest Consell, des dels més coneguts, com la Sagrada Família o la Pedrera, fins a d’altres no tan coneguts però amb especial interès a donar a conèixer, com ara el Col·legi Teresianes o la Casa Calvet.

El portal inclou informació d'edificis molt coneguts, com la SAgrada Família, i altres menys populars com la Casa Calvet

Cada edifici compta amb una fitxa descriptiva que recull la informació més rellevant de la seva concepció i construcció, les tècniques arquitectòniques emprades, les peculiaritats relacionades amb el moment vital del geni i els seus secrets més amagats. Alhora, els visitants trobaran informació pràctica sobre la localització de cada edifici, instruccions per arribar-hi, horaris d’obertura, agenda d’activitats i accés a la pàgina oficial per comprar-hi les entrades. A l’apartat “Recerca i coneixement” s’hi recopilen documents originals relacionats amb els edificis com ara expedients o planimetria.

Disseny gaudinià

Portalgaudi.cat estat concebut des d’una perspectiva visual on els colors, les composicions i les línies de disseny de Gaudí ressalten per si mateixos dins una experiència d’usuari estètica i dinàmica, com es pot veure al “Social wall”.

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive