Marques de vehicles que derrapen a tota velocitat.
Marques de vehicles que derrapen a tota velocitat.

Preocupació per les virolles i derrapades de cotxes a gran velocitat al Parc Forestal

Els veïns de Can Vilardell alerten de les perilloses pràctiques de joves, que van acabar la setmana passada amb un accident.

A la tranquil·litat que hi ha habitualment als entorns del Parc Forestal se li suma, de fa temps, el soroll cada cop més habitual de vehicles que, a grans revolucions, pugen pels revolts del Camí de la Cornisa de Mataró i, prop del Parc Forestal, es dediquen a fer virolles i derrapades a tota velocitat. Normalment a les tardes, i sobretot al cap de setmana, cotxes en mans de joves es prenen la zona com un circuit per accelerar, donar voltes a les rotondes a tota velocitat i veure qui va un pas més enllà. això preocupa als veïns de la zona, que ja han vist alguns accidents com el que va succeïr dimecres passat, dia 15.

Uns joves van pujar a tota velocitat i derrapant de tal manera que van perdre el control i van estampar el vehicle contra el mur d'un dels habitatges de la urbanització. El xoc va ser suficientment violent com perquè el frontal del vehicle quedés molt malmès i la Policia Local que va pujar a fer l'atestat admetés que si per allà passava algú, hi hauria hagut una desgràcia. 

4be8f914 6041 43b9 97bd c2443d938eb9
El mur després de l'impacte d'un cotxe dimecres passat
 

Els veïns expliquen que això és habitual, sobretot en cap de setmana, i que ja s'han viscut situacions similars, com un xoc entre dos vehicles pel mateix motiu ara fa algunes setmanes. Lamenten la situació i alerten del perill que comporten aquests comportaments en un camí que ara, amb el bon temps, cada vegada s'omple més de famílies, ciclistes i persones que pugen a caminar-hi. S'estan organitzant per fer una queixa formal a l'Ajuntament davant aquesta situació.

1bdcdb29 431c 4e95 aa12 3931e1e37970
Al terra es veuen les marques de les rodes quan el vehicle perd el control cap a la vorera, per on passen vianants
 

Problemes amb 'botellons' en plena pandèmia

Davant el tancament de bars i oci nocturn, molts joves van trobar en el Parc Forestal un lloc de reunió aquest passat estiu, provocant les queixes dels veïns per la música a gran volum i conflictes que se'n derivaven. Ara fa alguns mesos l'Ajuntament va indicar la prohibició d'aparcar a les zones habilitades al Parc Forestal, fet que juntament amb el toc de queda ha limitat aquesta situació, tot i que encara i durant el cap de setmana hi ha algunes aglomeracions durant el vespre.

Comentaris (3)

Audrey Fa 23 dies
Com a resident davant del parc forestal, feu el que el senyor alcalde per la seguretat de tots els vostres ciutadans de Mataró que estan cansats dels que viuen al pis de dalt com dels que viuen al pis de baix, per què la seguretat no és la vostra prioritat si ho necessiteu? persones sàvies com nosaltres per donar-vos consells gratuïts perquè els ciutadans espanyols catalans estan moralment esgotats i també els ciutadans europeus que aspirem a viure amb seguretat sense preocupar-nos els no
Audrey Fa 23 dies
Al parc forestal de Can Vilardell vivim amb por del venedor de drogues de joves que reuneixen als aparcaments música alcohol i soroll nocturn dels sorolls dels cotxes les inseguretats que ja no ens atrevim a passejar pel parc o deixar que els nostres fills puguin aconseguir marxar sols a les nostres cases de la vila on viuen els agents d’Europa, els soldats de l’OTAN, els oficials de policia d’Europa, els múltiples funcionaris que han triat viure a Mataró, però l’observació és lame
Eduard Fa 23 dies
Doy fe, hay muchos accidentes, lo que pasa que si no se va a comisaria y se denuncia, es como si no pasara nada, yo creo que cada uno tiene su trabajo, y el mio no es vigilar para que funcionen las estadísticas y así manden patrullas. Eso de ojos que no ven corazón que no siente....

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive