Escola GEM.

Portes obertes cada dia a l'Escola GEM

FOTO PORTADA: Escola GEM.

L’escola, amb més de 50 anys d’experiència, ofereix una educació integral de 0 a 18 anys que acompanya als infants en totes les etapes educatives i al llarg de tot el seu aprenentatge.

Emprenedoria, internacionalització i educació emocional

L’Escola GEM es troba ja en Jornades de Portes Obertes, que degut a la situació actual no tenen un dia fixe, sinó que es porten a terme tots els dies, de dilluns a dissabte, amb cita prèvia que es pot concertar a través d’aquest enllaç. L’escola suma més de 50 anys d’educació innovadora, respectuosa amb la diversitat, integradora, laica i potenciadora de la catalanitat. Les portes obertes són una bona oportunitat per poder conèixer un model educatiu que integra totes les etapes educatives, des de la Llar d’Infants i fins als 18 anys. Una aposta que permet acompanyar a l’alumnat en tot el seu procés d’aprenentatge des de ben petits i fins l’hora d’escollir els estudis superiors que decidiran cursar.

El centre, que té com a particularitat el fet d’estar governat i administrat per un patronat integrat per pares i mares, quelcom que garanteix una línia educativa que busqui sempre el millor per l’alumnat, ha treballat sempre amb competències digitals i projectes interdisciplinars per preparar els estudiants en un món multidisciplinar. En aquest sentit, tres són els eixos principals del seu model educatiu.

La internacionalització, l’emprenedoria i l’educació emocional són els pilars educatius de l’Escola GEM, que pretén garantir el domini de tres llengües, emprendre com actitud i educar en l’autoconeixement d’un mateix com a competències transversals i necessàries per a desenvolupar juntament amb les competències tradicionals de l’aula. Pots conèixer més detall dels tres eixos educatius a continuació.

Fes clic per descobrir els tres eixos educatius de l'Escola GEM

 

 

Llar d'Infants i Educació Infantil: aprendre i créixer

Les primeres etapes educatives serveixen a l’Escola GEM per poder treballar en la iniciació de l’autonomia i per a créixer en l’àmbit de la reflexió, la manipulació i l’experimentació. En l’educació infantil, l’alumnat guanya en autonomia, es fomenta l’aprenentatge en un entorn que treballa de forma individual i en equip, amb la tecnologia com a gran aliada i potenciant els projectes interdisciplinars.

Ja des de ben menuts els tres eixos educatius de l’Escola GEM estan presents en el dia a dia a les aules. En el cas de la internacionalització, l’anglès comença a tenir presència a l’aula des de la Llar d’Infants, i a primària s’incorpora en l’àmbit de medi social i natural i també en el matemàtic. Pel que fa a l’emprenedoria, de 0 a 6 anys ja s’introdueixen els laboratoris per manipular, reflexionar i raonar amb l’experimentació, mentre que durant primària s’encomana el gust per la lectura i s’impulsa la creació d’una cooperativa per potenciar el treball amb equip amb responsabilitat social. Per últim, l’educació emocional es treballa des de ben menuts. Activitats per activar la ment i començar el dia amb energia, treballs per gestionar la ira i la ràbia o activitats i tallers per gestionar les emocions a través dels contes.

Vídeo

L'Educació Infantil des de dins. Escola GEM 2021.

Un lloc per créixer i aprendre

El que es coneix com a GEM Petit, ubicat al carrer Antoni Marti Cabanelles 25, compta amb diversos espais per a poder desenvolupar els camins d’aprenentatge que els infants seguiran durant la primera etapa educativa, i que podeu veure desenvolupats en el següent interactiu.

Fes clic a les icones per desplegar més informació

 

El centre compta amb tot tipus de serveis que s'adapten a le snecessitats de les famílies i la diversitat horària que poden tenir. Per això, tenen servei de menjador, en el qual es manté la intencionalitat pedagògica; i també d'acollida, que permet deixar els infants més aviat pel matí i allargar-ne la recollida per a la tarda.

A més, ofereixen amb una gran varietat de propostes d'extraescolars com element diferenciador de l'escola al llarg de les diverses etapes per aque l'alumnat pugui desenvolupar i gaudir amb les seves inquietuds més enllà de l'aula.

Contacte i més informació

L’Escola GEM es troba en plena Jornada de Portes Obertes per a diverses etapes educatives, amb cita prèvia i fins a la data de preinscripció. Podràs trobar tota la informació i contacte aquí:

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive