La casa del carrer Sant Agustí on els veïns constaten que hi ha el prostíbul
La casa del carrer Sant Agustí on els veïns constaten que hi ha el prostíbul

capgros.com/ACN

La Policia Local investiga el prostíbul clandestí del carrer Sant Agustí

El fet que l'activitat es desenvolupi en un domicili i no en un local fa més "complexa" la tasca policial, ja que desapareix la "capacitat d'inspecció"

La Policia Local de Mataró investiga des de dijous passat l'existència del prostíbul clandestí en un domicili particular de carrer Sant Agustí, que ha estat denunciat pels mateixos veïns del vial. Aquests constaten  el funcionament del negoci les 24 hores del dia i "amb plena impunitat". Segons els veïns, hi ha dies que s'arriba al mig centenar de visites en un punt que és artèria principal de vianants al centre de la ciutat.

Fonts policials consultades per l'ACN expliquen que es tractaria d'una activitat "desplaçada" per part dels responsables d'un altre prostíbul il·legal que l'Ajuntament va precintar fa uns mesos, en concret que el portava anys funcionant sense llicència al carrer Alcalde Abril, a tocar dels Jutjats. El cos recull ara proves per confirmar les sospites i poder procedir al seu tancament.

El fet que l'activitat es desenvolupi en un domicili i no en un local, con fins ara, fa més "complexa" la tasca policial, ja que desapareix la "capacitat d'inspecció". Tot i això, el cos confia poder clausurar l'activitat, un cop es recullin les proves necessàries per tal d'identificar l'activitat de manera fefaent, així com als seus responsables.

Els titulars de l'activitat, segons expliquen els veïns i confirma la policia, no són els propietaris de l'immoble, sinó que estarien de lloguer: "Aquesta casa ha estat llogada falsejant al seu propietari que seria utilitzada com a domicili", expliquen els veïns en un comunicat amb el que han empaperat tot el carrer.

Comentaris (4)

Ivan G Fa 15 dies
Collons tu, al carrer Sant Agustí. Però quan deu valer una casa a aquest carrer com per a posar-hi un prostibul? Sí que tenen pasta. Era un prostibul de luxe?
isabel Fa 15 dies
Tant lamentable és, que una activitat com aquesta del prostibul al carrer Sant Agustí ,com si estés a qualsevol barri de Mataró. l´Ajuntament te que escoltar als veins siguin del barri que sigui.
Paritat de gènere Fa 16 dies
El carrer de sant Agustí abans era un carrer de senyors; ara és un carrer de senyores.
St. AGUSTÍ ES MATARO? Fa 16 dies
Doncs si, la pregunta està feta amb tota la intenció de polèmica. L'Ajuntament tracta diferent els temes segons el carrer i el públic. Veureu com en breu cerca solucions.. Però si passa a Cerdanyola, el Palau o Rocafonda... No passa res. Quants pisos com aquest voleu?
Jep Fa 16 dies
Si dient que a un altre el tracten millor ets més feliç... doncs endavant. Però si fas la pregunta... mira de que no sigui només. retòrica. Si consideres que hi ha un delicte d'aquest tipus en un d'aquests barris que esmentes... presenta denuncia. Si no ho fas, calla i no remuguis. Ja cansa la cantarella de que "al centre tot ho arreglen", que no refelcteix la realitat. Per que et queda clar: no visc al Centre, però em fastiguegen les etiquetes.
Marihuana a la plaça de l'Ajuntament Fa 16 dies
Si necessites marihuana passa per la plaça de l'Ajuntament, que hi ha una plantació i te'n podran subministrar. Ah! i vés en compte que no t'atropelli un patinet.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive