Imatge d'arxiu de la terrassa d'un bar
Imatge d'arxiu de la terrassa d'un bar

Redacció

La Policia Local detecta incompliments en un 45% de les terrasses inspeccionades

33 dels 73 establiments no compleixen la normativa

Un 45% dels establiments, bars i restaurants que la Policia Local de Mataró va inspeccionar durant el passat mes de maig no complien algun aspecte de la normativa vigent. Així es desprèn de les dades fetes públiques pel mateix cos policial, i és que 33 dels 73 locals no estaven a l’ordre del dia quan van ser inspeccionats per la policia.

En concret, 17 terrasses inspeccionades no disposaven d’autorització, 14 ocupaven més espai públic del permès i 2 incomplien l’horari de recollida.

Aquesta campanya de control a terrasses de bars i restaurants es va fer el mes passat amb l’objectiu de determinar si els establiments s’ajustaven a la normativa en relació als següents aspectes: disposar d’autorització per instal·lar la terrassa, ocupar l’espai públic que els correspon, respectar els horaris i no provocar molèsties als veïns. La Policia Local va executar la campanya, en col·laboració amb les àrees de Llicències, Salut Pública i Promoció de Ciutat.

Arxivat a:

Comentaris (14)

jajaja Fa 8 dies
pero si hi han algunes "terrasses" que simplement son dues taules a la mateixa porta del bar, en una vorera estreta i que no pot passar ningu mes...aixo si, en carrers de "protegits" on lo primer que poden dir es "racisme", i a mes igual ha d'anar la brimo per protegir a la local de "certes veïnes" una mica problematiques....igual que botigues que obren i tanquen quan volen...pero com son de llocs on no es pot fer res per no "estigmatitzar" doncs continuem.
Llicències.... Existeixen? Un insult al servei public Fa 9 dies
Demaneu algun permís.... Valoreu vosaltres mateixos.
Eric Aramendi Fa 9 dies
El que no por ser es que es trigui entre 6-12 mesos en concedir un permis de Terrassa... No es normal la gent de l'hosteleria Vol treballar
Jaume Fa 10 dies
Sens dubte revisar les terrasses es una prioritat a Mataró. Acaba amb els delinquents ja ho deixem per quan goberni VOX.
Shark Fa 10 dies
So what about the tax's that are not paid to the government? From the top to the bottom of Catalan society is corrupt. How many illegal immigrants are getting free hand outs, his many are living in one flat and getting free hand outs. Throw your papers away and say I've nothing and I'm from another country, then you get everything for free.
Cerveceta Fa 10 dies
I el servei corresponent que té la comptència, què farà, donar-los petons per a que no ho tornin a fer com fa sempre? Bote és una vergonya el que passa amb les terrasses a la ciutat, Mataró sembla Madrid.
Andreu Fa 10 dies
La Policia Local no hauria de fer aquestes tasques. La Policia ha d' estar per altres coses, que feina en tenen. Resum de l' article: 1 de cada 4 bars inspeccionats no tenien llicències. Toma ja ...
jordi Fa 10 dies
Los q si q OKUPAN espacio público son los nacinalsocialistas de "la teixidora" y no parece tener consecuencias. Será que los amigos de mis amigos son mis amigos?
Papa Emeritus Fa 10 dies
Entiendo que la policia no tiene nada mejor que hacer. Supongo que las terrazas de Cerdañola y Rocafonda cumplen perfectamente con la norma.
Proposta. Va ara per coses series Fa 10 dies
Anem a inspeccions tots els locals de la siete partidas y avenida América? Cuantos son locales hechos viviendas ilegales? A estos no, que son intocables

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive