J.V.

Pilar González defensa que el Parc Central és un bon lloc per la fira

La Fira d'Atraccions sembla haver trobat la seva ubicació definitiva al Nou Parc Central. La presidenta de l'Institut Municipal de Promoció Econòmica opina que aquesta és la millor opció.

El trasllat de la Fireta de Primavera als entorns del Parc Central és la peça que faltava per convertir el Nou Parc, per uns dies, en un gran complex d'oci. «Va ser un plantejament que els mateixos firaires van fer», explica la presidenta de l'Institut Municipal de Promoció Econòmica (IMPEM), Pilar Gonzàlez. «A la Riera es donava una situació complicada, hi havia dificultat de pas. I a més, es trobaven desvinculats de la resta de la Fira».
Dos anys després d'ubicar la Fira al Nou Parc –aquest serà el tercer–, la presidenta de l'IMPEM no dubta a valorar la decisió molt positivament. «Primer vam patir molt, però crec que hem trobat un bon lloc, més segur en la seva ubicació i amb menys incidències amb els veïns de la zona».
Gonzàlez recorda la mala experiència que va representar la ubicació de la Fira al Pla d'en Boet, ara fa quatre anys, i afirma que tornar-la al centre de la ciutat «és molt positiu i ens interessa a tots». Un dels encerts de l'actual ubicació de la Fira és, segons Gonzàlez, la concentració de la zona de bars a l'antic Parc Central. «És una ubicació molt més higiènica, i és agradable perquè per aspecte recorda un envelat». La presidenta de l'IMPEM descarta, però, la possibilitat d'ampliar l'oferta gastronòmica. «Seria un perill, perquè ens obligaria a traspassar l'oferta a altres espais i nosaltres no volem que creixi més», afirma Gonzàlez.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive