L’Oca torna: Mataró recupera la revetlla popular de Cap d’Any
Notícies relacionades
L’Oca torna: Mataró recupera la revetlla popular de Cap d’Any

L’Oca treballa per recuperar la festa aquest cap d’any

Els membres de l’associació cultural L’Oca aprofiten les xarxes socials per demanar a noves generacions de joves que agafin el relleu al capdavant de l’organització

Torna l’Oca! Mataró recuperarà la seva festa de cap d’any popular després de dos anys sense tenir-ne. Aquest és el pla de treball amb el que treballa l’associació cultural sense ànim de lucre l’Oca de Mataró i l’Ajuntament de cara a la matinada del 31 de desembre a l’1 de gener. Falta molt però l’Oca ja s’ha començat a moure a través de les xarxes socials per a propiciar un relleu generacional al capdavant de l’organització.

El cap d’any d’entrada al 2020 va ser el darrer que va tenir el nom propi de l’Oca, a Mataró. Ni l’entrada al 2021 ni la del 2022 van poder comptar amb aquesta festa popular, degut al context de la pandèmia de Covid-19 que impedia o condicionava en excés l’organització d’una revetlla com aquesta, que ha arribat a reunir milers de persones a la Plaça de Santa Anna de Mataró.

Aquest proper cap d’any del 2022 al 2023 serà diferent i tindrà Oca. La festa estrenada el 2011 i que després de celebrar-se a la Gàbia i al local dels Capgrossos es va establir, sempre amb col·laboració de l’Ajuntament, a Santa Anna tornarà per donar la benvinguda al nou any. L’actual generació al capdavant de l’entitat homònima a la festa entoma el repte però ha fet servir les seves xarxes socials per advertir que el futur d’aquesta dependrà de qui hi hagi un relleu generacional al capdavant.

L’Oca treballa per recuperar la festa aquest cap d’any
L’Oca treballa per recuperar la festa aquest cap d’any


Fa falta relleu generacional


L’Oca l’organitza una associació cultural sense ànim de lucre i al capdavant d’aquesta, els seus membres, demanen a noves fornades de joves mataronins que prenguin el relleu i s’hi involucrin ja aquest any per poder assegurar la continuïtat de la festa. Així, tothom que hi estigui interessat, pot posar-se en contacte amb l’Instagram de l’Oca per involucrar-se en una revetlla que des dels seus inicis ha estat possible gràcies a la involucració desinteressada de desenes i desenes de mataronins. 

 

Comentaris (2)

Al Parc Forestal Fa 8 mesos
Aneu al Parc Forestal a fer el soroll. I per als que s'emborratxin, que els posin autobusos.
Marta Fa 8 mesos
Hacerla en el parque central para que así sea para todos los mataronins que siempre se hacen solo cosas para los del centro.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive