Oficina Local d’Habitatge de Mataró. Foto: R.Gallofré
Oficina Local d’Habitatge de Mataró. Foto: R.Gallofré

Oberta la convocatòria per a sol·licitar ajuts al lloguer a Mataró

Ho tramita PUMSA i cal acudir a l'Oficina Local d'Habitatge fins al proper 29 de juny

L’Oficina Local d’Habitatge de Mataró ha obert convocatòria per als nous sol·licitants d'ajuts al lloguer. Es tracta d'una prestació econòmica per fer front al pagament del lloguer de l’habitatge, destinada a famílies amb uns ingressos baixos o moderats que es troben en una situació vulnerable. La quantia de la prestació és d’un import màxim de 200 € al mes.

Els ajuts estan oberts a tots els titulars d'un contracte de lloguer que compleixin requisits de la convocatòria, i es poden demanar fins al proper 29 de juny. L’Agència de l’Habitatge de la Generalitat de Catalunya és qui atorga els ajuts, i l’empresa municipal PUMSA els gestiona a Mataró. Per a obtenir tota la informació i procedir amb el lliurament de documentació cal adreçar-se a l’Oficina Local d’Habitatge de PUMSA o a les Oficines d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Mataró. A través dels webs www.pumsa.cat/habitatge i www.mataro.cat es poden descarregar tots els impresos necessaris. Finalment, per a la tramitació i entrega de documentació cal adreçar-se a l’Oficina Local d’Habitatge.

La campanya anterior, l’Oficina Local d’Habitatge va tramitar 1.379 expedients d’ajuts per a nous sol·licitants, dels quals 1.199 van ser favorables. Econòmicament, aquests ajuts representen una subvenció per a la ciutat de Mataró de 2.294.000 €.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive