capgros.com

Noves instal·lacions pels serveis d'Orientació Jurídica i Mediació

Els serveis s'amplien amb tres sales independents al Jutjat de Mataró

Les noves instal·lacions, ubicades al mateix edifici judicial de Mataró, a la plaça de Tomàs i Valiente, consisteixen en tres sales independents que permeten una ampliació d'horari d'atenció al públic i més intimitat als usuaris dels serveis

L'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Mataró ha estrenat noves instal·lacions pel Servei d'Orientació Jurídica (SOJ) i el Servei d'Orientació a la Mediació (SOM). Es tracta de tres noves sales ubicades al mateix edifici judicial de Mataró, on el servei s’oferirà amb un horari més ampli i major comoditat i intimitat, ja que els advocats podran atendre als ciutadans un a un.

El SOJ és un servei públic que ofereixen els Col·legis d'Advocats en les condicions que estableix la llei, i que permet que els ciutadans que acreditin insuficiència econòmica per litigar, es puguin proveir dels professionals necessaris per una tutela judicial efectiva. Consisteix en l'orientació gratuïta, presencial i amb atenció personalitzada, realitzada per un advocat, enfront la problemàtica plantejada pel ciutadà, analitzant la competència judicial que correspongui o bé dirigint-lo cap als organismes competents.

El SOM, per altra banda, consisteix en oferir, a tot aquell que ho sol·liciti, un servei d'orientació a la mediació, davant de qualsevol qüestió que se li plantegi i es pugui resoldre a través de l'acord entre les parts. Aquest servei dóna informació àmplia i adequada d'aquest sistema extrajudicial de resolució de conflictes. El Col•legi d'Advocats de Mataró és capdavanter en resolució de conflictes a través de la mediació, amb un increment de les sol·licituds d'un 1428% entre 2006 i 2011, segons l'Estudi sobre l'ús de la mediació pública del Consell dels Il·lustres Col·legis d'Advocats de Catalunya, CICAC.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive