Indicador de Zona Blava a Mataró.
Indicador de Zona Blava a Mataró.

Nova app per pagar la zona blava amb el mòbil a Mataró

A partir de l'1 de juny la nova APP de pagament amb mòbil a la zona blava serà Blinkay, en substitució de l'actual ElParking

Els conductors que estacionen el seu vehicle a la zona blava de Mataró i que s'han acostumat a pagar-la amb el mòbil hauran de canviar d'app per fer-ho. A partir de l'1 de juny deixa de ser l'actual, ElParking, i passa a utilitzar-se l'app Blinkay.

Segons ha informat l'Ajuntament, aquest mes de juny hi ha un canvi en l'empresa concessionària de la gestió del servei de software de la zona blava de Mataró, i també de la grua. Això implica un canvi en l'app de pagament. 

Els usuaris trobaran informació als parquímetres sobre com descarregar la nova APP (codi QR). També ho poden fer buscant-la a través del Play Store o l'App Store. La nova APP funciona de manera similar a la resta que existeixen al mercat, i comporta que primer calgui donar-se d'alta  per poder operar. La nova APP no demana cap saldo inicial per començar a operar.

Si no se segueix utilitzant ElParking a altres llocs on donen servei, els usuaris poden recuperar el saldo que tinguin pendent enviant un correu electrònic  soporte@elparking.com on podran formular la baixa del servei i fer la sol·licitud per recuperar l'import no utilitzat.

Comentaris (1)

Miquel Sanabriu Fa 1 mes
I així anem normalitzant una aberració. Si ja paguem impost de circulació, per què hem de pagar per aparcar? I que no em diguin que és per rotació, que això no s'ho creuen ni els nens petits.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive