La costa del Maresme ha perseguit enèrgicament un canvi de denominació per poder ser més competitiva a nivell turístic, i per a la pròxima temporada d'estiu la destinació ja podrà vendre's a l'exterior com a "Costa de BarcelonaMaresme". Aquest vincle amb la capital catalana és el que a escala internacional ha de servir per rellançar la comarca. El canvi "ens afavoreix", explica el nou president del Consorci de Promoció Turística del Maresme, Josep M. Juhé, qui també presumeix de tenir "les millors platges de Barcelona". El canvi de denominació s'estrena aquest dimarts amb la creació d'una fundació privada que aglutini les empreses turístiques de la comarca amb l'objectiu d'impulsar polítiques conjuntes amb Turisme de Catalunya i el Consorci de Promoció Turística del Maresme.
La nova Fundació Costa de BarcelonaMaresme es presenta en societat aquest dimarts de la ma del seu president, l'exalcalde de Santa Susanna, Joan Campolier. El president de la fundació explica que, malgrat tot, amb aquest nou repte podrà continuar treballant pel bé de la comarca.
L'objectiu de l'entitat és anar de la ma del sector públic per dissenyar i impulsar polítiques per rellançar turísticament la comarca. El president del Consorci de Promoció Turística del Maresme, Josep Maria Juhé, assegura que la fundació ja ha demanat entrar a formar part del consorci i que només és qüestió de temps que hi entri.
Juhé, que també és l'alcalde de Calella, comenta que la nova iniciativa sorgida a nivell comarcal s'assimila al que en el seu dia es va crear a la seva ciutat amb l'Associació Turística de Calella. "Tot això entronca amb el Pla Estratègic Maresme 2015", afegeix Juhé. Tant Campolier com el mateix Juhé han coincidit a dir que l'aposta està basada en el mar i en aprofitar la dinàmica i el reconeixement de Barcelona.
-
Comentaris