L'Hospital de Mataró durant l'epidèmia del Covid 19. Foto  R.Gallofré 6
L'Hospital de Mataró durant l'epidèmia del Covid 19. Foto R.Gallofré 6

Un mort per coronavirus en les darreres 24 hores a l'Hospital de Mataró

Les xifres d'ingressats es mantenen estables i mostren una evolució positiva de la pandèmia al territori

L'Hospital de Mataró ha registrat una defunció entre els pacients ingressats per coronavirus en les darreres 24 hores. Segons dades facilitades pel Consorci Sanitari del Maresme, des de l'inici de la pandèmia el centre hospitalari suma un total de 132 morts a causa de la Covid-19. Durant el cap de setmana passat no s'havia produit cap defunció per aquesta causa.

Actualment hi ha 47 pacients ingressats a l'Hospital de Mataró, un menys que en la jornada d'ahir. Cinc d'ells es troben en estat greu, a la Unitat de Cures Intensives. El nombre d'altes hospitalàries de pacients que han superat el virus ja se situa en 443, una més que al dilluns.

 

 

Pel que fa a la xifra de professionals sanitaris aïllats, ja que se sospita que poden haver contret el virus, actualment es manté en 15, dades molt inferiors a les que es registraven fa un mes, quan superaven de llarg el centenar. 

Les dades, en definitiva,mostren una evolució positiva de la pandèmia al territori. La incidència del coronavirus a la comarca del Maresme se situa actualment en 10 casos per cada 100.000 habitants, segons les darreres dades facilitades per la Regió Sanitària Metropolitana Nord. Una setmana abans, el grau d'incidència era 25 per cada 100.000.

Dades a nivell català

Les funeràries catalanes han reportat 29 noves morts per covid-19 en les darreres 24 hores, 16 més que en l'últim balanç. Això deixa la xifra global de víctimes en 11.877. A banda, s'han detectat 243 nous casos positius testats (1 més) i ja en són 65.303. La xifra de casos possibles reportats no s'ha facilitat perquè, segons argumenta Salut, ja es fan proves als sospitosos des de la primària. L'última dada pública era de 226.759.

D'entre les víctimes, 6.633 persones han mort en hospital o en centre sociosanitari (14 més), 3.928 ho han fet en una residència (les mateixes) i 774 al domicili (igual). Fins ara hi ha hagut 4.016 persones ingressades greus, la mateixa xifra des de l'últim balanç, i actualment en són 187, 18 menys.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive