3643648e 274c 46eb 9460 e55b6b84defb
3643648e 274c 46eb 9460 e55b6b84defb

Millores en àrees de jocs infantils i nous jocs inclusius a Mataró

L'Ajuntament arrenca una primera fase de millora en l'espai públic.

L’Ajuntament ha començat a executar la primera fase del nou Pla director de les àrees de jocs infantils, que comporta la millora de 21 àrees repartides en zones verdes de tota la ciutat i també la creació de dues noves àrees amb jocs inclusius al parc Central i a la platja del Callao.

Els treballs permetran, en primer lloc, adaptar a la normativa vigent les àrees de jocs infantils amb la millora del paviment amortitzant d’impactes, el tancat de l’àrea i la senyalització de la mateixa allà on sigui necessari. En concret, a les 21 àrees on s’actua se substituiran 4.400 m² de sauló per terra de Santa Coloma, que permet amortir millor els cops, es col·locaran uns 200 metres lineals de tanca i 9 portes d’accés als tancats, i s’instal·laran 23 cartells de senyalització. Consulta aquí el tipus de millores a cada espai.

Noves àrees de jocs inclusius

Pel que fa a les noves àrees amb jocs inclusius, una anirà al parc Central: s’han creat tres espais d’uns 260 m² totals que es pavimentaran amb cautxú i on s’instal·laran una estructura combinada amb tobogan, cordes i mur d’escalada, un gronxador doble i un girador.

La segona àrea nova anirà a la platja el Callao i tindrà també una estructura que ocuparà uns 70 m², una caseta, dos jocs excavadora i quatre jocs musicals (xilòfon, tambors, tubs musicals).

Cost i terminis

Els treballs d’adequació a normativa s’han executat ja a les àrees de l’avinguda d’Amèrica, s’han iniciat a la plaça de Catalunya i també s’ha fet la fonamentació de la nova àrea de jocs inclusius del parc Central. La primera fase del Pla director de les àrees de jocs infantils i la creació de les dues noves àrees de jocs inclusius s’han adjudicat a l’empresa Oziona Soluciones de Entretenimiento, SL per un import de 301.305,73 € (IVA inclòs). Els treballs van començar a finals de febrer i es preveu que s’executin en el termini de 6 mesos.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive