pistes de petanca a Mataró
pistes de petanca a Mataró

Mig milió d'euros per traslladar les pistes de petanca a Mataró

L'Ajuntament arrenca un projecte de trasllat de les pistes de petanca de Rocafonda i reubicació de l'espai recreatiu per a gossos.

L'Ajuntament de Mataró va començar aquesta setmana les obres de trasllat de les Pistes Municipals de Petanca de Rocafonda, en un moviment que també servirà per reubicar l'espai recreatiu per a gossos als entorns de l'Institut Les Cinc Sénies, tot plegat amb un cost de gairebé mig milió d'euros (477.700,5€) i amb unes obres que tindran una durada de 8 mesos de duració. Aquest canvi es deu a les obres d'ampliació del CAP de Rocafonda a la ronda Rafael Estrany.

Les noves pistes es construiran als terrenys situats sobre els mòduls de l’Institut Les Cinc Sènies, i que limiten també amb la plaça de Josep Cusachs, la carretera de Valldeix, la plaça de Josep Novelles i el carrer del Germans Manuel i Francesc Fontanals. Aquest àmbit està qualificat com a equipament educatiu, per la qual cosa la resta d’equipaments s’instal·la de manera provisional. Actualment aquest espai estava ocupat com a zona recreativa per a gossos, que s'hauran de reubicar.

Espai recreatiu per a gossos: uns metres amb més llocs d'ombra

L’actual zona d’esbarjo caní es reubicarà desplaçant-la uns metres fins a la part arbrada dels terrenys, de manera que disposarà d’espais d’ombra per al confort dels usuaris. Tindrà, com l’equipament actual, zones de descans, il·luminació pública, abeurador per als animals i font per a les persones usuàries, es traslladaran els elements d’agility existents per a l’activitat dels animals i disposarà també de tanca perimetral.

Els entorns dels dos equipaments es tractaran perquè quedin integrats a nivell paisatgístic. Així, es plantaran arbustives al costat de la reixa de tancament de la zona d’esbarjo dels gossos i de la zona de petanques. La urbanització es completarà amb l’enllumenat públic necessari.

Durant els 8 mesos que hauran de durar les obres s'habilitarà en algún lloc proper un espai alternatiu per a l'esbarjo dels gossos.

Comentaris (7)

Montserrat Fa 9 dies
Aquí es fan córrer els milions d'€ com si fóssin gots d'aigua. Realment costa tants diners tot això que feu? A mi em ve pudor d'inflar factures
Xavier Fa 10 dies
Tinc 55a, 27a federat a la petanca. Fa 3a que el meu fill de 12a juga amb mi tambe federat cada diumenge. A més el club reubicat permet la ampliació del CAP. Abans de parlar de petanca informeu-vos de la seva dimensió a Catalunya: fcpetanca.cat.
Anonim Fa 11 dies
Porque Capgros no pública los comentarios encontrá de Bote ya me a pasado muchas veces.
Anonim Fa 11 dies
El Bote no para se te ve el plumero de las elecciones pero ya no engañas a nadie i te mandarán a casa por destrozar Mataró.
il•lus Fa 11 dies
I mentrestant, l'institut només té al pati tres bancs de fusta per 400 alumnes, sense cap altra element per que els alumnes puguin fer res. Això si, afanyeu a fer unes grans pistes de petanca pels quatre jubilats que hi juguen i no perdem aquests botes a les eleccions...
Al sr. ALCALDE Fa 11 dies
Esta semana se ha paseado por peluquerías de Rocafonda y pisado las cafeterías. ¿CUÁNTOS LOCALES BAJOS CON OBRAS ILEGALES SON VIVIENDA Y USTED A VISTO? PIENSA DEJAR SE DEGRADEN MÁS LOS BLOQUES? Gracias
Pregunta a Can PSC Fa 11 dies
Perquè estava en Cañadas fent-se fotos? A veure era un tema de Govern o de partit? La mujer del Cèsar que diuen... En Cañadas és un gran home, però no barregeu... Un petanquero

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive