capgros.com

Més reaccions ciutadanes

Rafael Montserrat (president d'Aigües de Mataró): "Estic indignat davant d'una barbàrie similar. No entenc com es pot utilitzar la vida de les persones políticament".

Josep Espígul (president d'ASEGEMA): "Indignant, immoral, indigne, inexplicable, sense justificació de cap tipus... matar treballadors que van a la feina... És inhumà, només ho poden fer salvatges. Això no té nom, són una banda de criminals".

Jaume Roig (secretari general de la Federació Comarcal de CCOO): "Estem a l'espera del que digui el govern de la Generalitat, que sabem que s'ha reunit aquest matí. Nosaltres diem als treballadors i treballadores del Maresme que estiguin atents al que digui el nostre govern". El sindicat ha suspès dos cursos que tenia previst per avui al Foment Mataroní.

Dolors Fernández (Plataforma Aturem la Guerra): "Condemnem enèrgicament aquest fet perquè estem en contra de qualsevol violència, de qualsevol guerra i de qualsevol tipus de terrorisme vingui d'on vingui. També cal demanar als polítics serenitat i una reflexió unitària perquè prenguin postures de diàleg".

Joan Pera (Actor): "És un acte de poca comprensió i d'odi. Estem intentant fer un mon democràtic basat en la convivència i el diàleg i en una sèrie de valors i tot s'ensorra per culpa d'això. L'acte en si és tan cobard, tan miserable, que és que deixa corprès a tothom i trenca tots els esquemes. Hem de tornar a començar de nou, a lluitar de nou, a treballar de nou. Demanar a qui sigui que busqui solucions a través de vies democràtiques".

José Manuel López (president del PP de Mataró): "Res del que es pugui pot justificar i aminorar el dolor que sent la gent d'Espanya. Davant de la barbarie i del que ha passat a Madrid no hi ha paraules".

Cuca Calsapeu (mestre de primària): "Sento ràbia i indignació perquè no es pot atemptat contra la democràcia d'aquesta manera. La gent s'ha de definir a través dels procediments democràtics, mai per la violència i a costa de vides de les persones".

Toni Guirao (President local d'ICV): "Com a ICV-EA volem solidaritzar-nos amb les víctimes i amb els seus familiars, i amb el poble de Madrid. Rebuig a qualsevol tipus de violència, sempre en em movilitzat per la pau i aquesta vegada també ens mobilitzarem per la pau. Cap idea pot justificar aqest atemptat. Fer una crida perquè tothom participi a la manifestació de demà. És important defensar-nos del terrorisme amb democràcia i participació".

Salvador Floriach (president de la Unió de Botiguers): "Davant d¡un desastre així no podem fer res més que solidaritzar-nos amb els afectat i per això proposem als botiguers que tanquin a partir de les set de la tarda perquè vagin a la manifestació de Barcelona".

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive