El cementiri dels Caputxins de Mataró. Foto: R. Gallofré
El cementiri dels Caputxins de Mataró. Foto: R. Gallofré

Més horari, activitats i busos per anar al cementiri

Per Tots Sants molta gent va als dos cementiris locals, que recuperen activitats presencials

Per Tots Sants, a visitar els morts al cementiri. L’ocasió és compartida i de consuetud i aquest any, havent-hi pont, és d’esperar que reparteixi el lògic repunt d’anades als dos cementiris locals durant els tres dies. Per això s’ha preparat el dispositiu habitual, recuperant la presencialitat pre-Covid, amb més horari, activitats i autobusos.

En motiu de Tots Sants s’amplia l’horari de visites als dos cementiris municipals. La millora de la situació epidemiològica permet recuperar les activitats que es programen amb motiu d’aquestes dates al Cementiri dels Caputxins.

Per facilitar les visites, s’amplien els horaris generals dels dos cementiris, que del 23 d’octubre al 2 de novembre romandran oberts de 8.30 a 18 h. Les oficines d’atenció en aquests equipaments també amplien els seus horaris:

 • Oficina del Cementiri de Les Valls: de dilluns a divendres estarà oberta de 9 a 17.30 h. Dissabte 23, diumenge 24 i dissabte 30 d’octubre obrirà de 9 a 14 h. Diumenge 31 d’octubre i dilluns 1 de novembre atendrà de 9 a 17.30 h.

 • Oficina del Cementiri dels Caputxins: del 25 al 29 d’octubre (de dilluns a divendres) estarà oberta de 9 a 13 h. Dissabte 23, diumenge 24, dissabte 30 d’octubre i dimarts 2 de novembre obrirà de 9 a 14 h. I, per últim, diumenge 31 d’octubre i dilluns 1 de novembre atendrà de 9 a 17.30 h.

Activitats al cementiri dels Caputxins

El Cementiri dels Caputxins acull diferents activitats programades amb motiu de la festivitat de Tots Sants. Els actes estan organitzats per l’Ajuntament i Cementiris Metropolitans CGC SL, empresa concessionària dels cementiris municipals.

 • De divendres 22 d’octubre a diumenge 7 de novembre la Cúpula del Cementiri acollirà l’exposició fotogràfica “Descobrint el cementiri”, de Ramon Manent i Rodon.

 • Dilluns 1 de novembre a les 12 h tindrà lloc la 12a edició del “Concert de la Diada de Tots Sants”, a càrrec del grup Nessun Dorma.

 • Dimarts 2 de novembre a les 12 h tindrà lloc la “Pregària Fidels Difunts”.

Transport públic

Per facilitar la mobilitat a l’entorn dels cementiris es recomana a la ciutadania fer ús del transport públic, que es reforça amb motiu d’aquestes dates, i evitar els desplaçaments en vehicle privat.

Dilluns 1 de novembre, Mataró Bus allarga el recorregut de la línia 3 d’autobusos després de la parada de l’Hospital de Mataró per apropar els viatgers fins al Cementiri de Les Valls en les hores d’obertura (de 8 a 18 h). Davant d’aquest cementiri també tenen parada fixa les línies 1 i 2. Per arribar al Cementiri dels Caputxins, les línies 1, 2, 3 i 6 de Mataró Bus tenen parades properes.

Les línies 1 i 2 reforçaran el servei funcionant amb horari de dissabte en lloc del de dia festiu.

De dilluns 25 d’octubre a dilluns 1 de novembre, entre les 8 i les 21 h, estarà en funcionament una parada provisional de taxis al passeig dels Molins, entre els carrers del Dos de Maig i d’Arapiles, habilitada per l’Ajuntament.

Evitar a aglomeracions

L’Ajuntament demana als visitants dels Cementiris que evitin les aglomeracions, mantinguin la distància social i facin ús de la mascareta en prevenció de la Covid-19. Està prohibit menjar o beure dins dels cementiris.

 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
 • Capgròs Comunicació, SL
 • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
 • Telèfon: 93 312 73 53
 • info@capgroscomunicacio.com
 • redaccio@capgros.com
 • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive