Butlleta del sorteig d'Euromillones
Butlleta del sorteig d'Euromillones

Un mataroní guanya un milió d'euros en el sorteig d'Euromillones

El veí de Mataró va guanyar el premi després de validar la butlleta d'El Millón a l'administració de loteries del carrer Joan Larrea

Un veí de Mataró ha resultat guanyador d'El Millón, un premi de la loteria europea Euromillones i que, com diu el nom del premi, té una dotació fixa d'un milió d'euros. El boleto encerant d'El Millón, amb codi FTZ01451, ha estat validat a l'Administració de Loteries número 3 de la capital del Maresme, situada al carrer Joan Larrea

El sorteig que ha premiat el mataroní es va realitzar ahir dimarts, dia 13. El Millón és un sorteig complementari d'Euromillones, que es realitza exclusivament per a jugadors de l'Estat espanyol. Es duu a terme cada dimarts i divendres i ofereix un premi d'un milió d'euros. Per jugar-hi cal seleccionar cinc números entre l'1 i el 50, a més de dues estrelles entre l'1 i el 12. Cada sorteig consisteix en l'extracció de cinc números i dues estrelles de dos bombos, en una cerimònia que es realitza a París. 

Euromillones és una loteria que es juga a un total de vuit estats europeus, tot i que el cas concret d'El Millón se circumscriu a l'Estat espanyol. El priemr sorteig va tenir lloc a París l'any 2004. Cada columna de la butlleta de joc costa 2 euros. 

Tots els jugadors que compren butlletes d'Euromillones a l'Estat espanyol són introduïdes al joc d'El Millón, on han d'encertar el codi generat en el sorteig bisetmanal. 

 

 

Comentaris (1)

Luis Fa 5 dies
Cada columna del joc no costa 2€ com diu el comentari. Val 2,5€.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive