Junqueras i Camprubí, a l'acte de Mataró. Foto: Arcadi Martin i Marc Puig
Junqueras i Camprubí, a l'acte de Mataró. Foto: Arcadi Martin i Marc Puig

“Mataró té quatre problemes: la seguretat, l’habitatge, que està deixada i el PSC”

Pim Camprubí fa el primer gran acte com a candidat d’ERC a l’alcaldia de Mataró al costat d’Oriol Junqueras

El PSC és un problema per Mataró, un dels quatre grans problemes juntament amb la seguretat, l’habitatge i l’estat de la via pública. Aquesta és la tesi que defensa ERC que va protagonitzar el primer gran acte de pre-campanya electoral, a 11 mesos de les eleccions, en la presentació pública de Pim Camprubí com alcaldable. Per donar-li suport va ser a Mataró el President d’ERC Oriol Junqueras.

Camprubí va concentrar-se en repassar la naturalesa dels quatre problemes, insistint a situar que governi el PSC al costat de les altres tres. El cap de llista va assegurar que “el clientelisme practicat durant dècades de domini del PSC comporta una motxilla de compromisos, de promeses, de privilegis tan enormement pesada que ocasiona una absoluta paràlisi a la ciutat. Cal trencar amb això, i els únics que podem. Fer-ho, som nosaltres. Ningú més”. Presentar les municipals del maig del 2023 com un duel Bote-Camprubí i PSC-ERC és la principal línia argumental dels republicans.

Camprubí s'escolta Junqueras. Foto: Arcadi Martin i Marc Puig

Camprubí s'escolta Junqueras. Foto: Arcadi Martin i Marc Puig


Preocupació per la inseguretat


Camprubí va repassar altres problemàtiques de ciutat, també. "La gent està preocupada per la seguretat, nosaltres també. Mataró necessita més policia de proximitat que és qui guanya la confiança de la ciutadania. És clar que cal més recursos policials i canvis legislatius i accions contundents a curt termini però la seguretat és molt més que això: seguretat és habitatge, és tenir feina,  educació, cultura, manteniment de l'espai públic, il·luminació nocturna,  civisme,  convivència, participació… I això és el que farem" va dir davant més d’un centenar de persones.

El candidat d’ERC va proposar-se per liderar “un govern millor” proposant a la concurrència que “els mataronins ens hem d'atrevir a fer el canvi, i nosaltres estem preparats per liderar-lo. Volem una ciutat orgullosa, activa i il·lusionant. Hem de guanyar per canviar el govern de sempre”, va dir per cloure amb dient a la ciutadania que “jo us ofereixo el meu compromís absolut per aconseguir-ho. Mataró ha de ser ella mateixa, Mataró és un projecte singular i únic i nosaltres estem en disposició de fer un projecte per la ciutat sòlid, realista, ambiciós i participatiu: farem de Mataro una ciutat orgullosa, activa i il.lusionant."

L'acte d'ERC a la Plaça de l'Ajuntament. Foto: Arcadi Martin i Marc Puig

L'acte d'ERC a la Plaça de l'Ajuntament. Foto: Arcadi Martin i Marc Puig

 

Arxivat a:

Comentaris (11)

Quanta ambigüitat : ... "seguretat és habitatge"... Fa 1 any
Mireu les façanes dels carrers de Mataró. Allà on hi havien estelades ara hi ha plaques avisant que s'han instal·lat alarmes. Sou vosaltres els que heu creat inseguretat amb les vostres lleis . Sou un perill per la població autòctona.
Shark Fa 1 any
These two , terrorise the Catalan people by talking about independent, what shit comes out of their preaching, they lost the war two hundred years ago......so let the people enjoy being Spanish and live in catalunya. His crazy, freed from jail , rob the people and now going for the most corrupt office in catalunya as is still being investigate d
Plens Fa 1 any
Els collons d'en Bamba!!!
Botantes Fa 1 any
Pues yo Pim Pam Pum voy a votar ERC. Mataró pasará de ser la ciudad más ocupada a ser una ciudad ecologica, amable, pacifica, sostenible, limpia, con trabajo para todos, i muy bien remunerado, una ciudad de bicicletas y patenites, sin coches, sin amotos, con restaurentes gratuitos, transporte público también gratis, el mejor hospital del mundo i, el mejor aldalde del mundo, Pim Pam Pum, bueno, en una palabra serà la hòstia de ciudad.
Jajajajajajajaj Fa 1 any
Pero si sou pitjor encara que el PSC. Els d'Esquerra a través de la Generalitat sou els principals culpables de portar ocupes I delinquents a Catalunya i a Mataró en particular li feu el llit a en Bote sense posar a Mataró els Mossos d'Esquadra suficients com si feu a altres ciutats. A més de tots es ben sabut que assessoreu a la xusma forania per damunt dels mataronins i catalans. Ja us trobareu perquè molts catalans independentistes també estan farts de vosaltres
Mataroní empipat Fa 1 any
Ens prenen per rucs! bo i que l'anàlisi del titolar ho clava, Si realment es preocupessin de fer quelcom per solucionar el problema, no hauriem arribat a on som ara.
ERC CÓMPLICES DE COM ESTAN ELS BARRIS Fa 1 any
Qui defensa més MENA del Marroc només? qui vol més població pobre del Marroc? això si, als barris no al Centre. Hipocresia res diu
jordi Fa 1 any
Y hacen el discurso delante de un bloque OKUPADO casi en su totalidad , con plantación de Maria incluida en la q delincuentes, traficantes y personas con una consciencia social de medusa se dedica desde hace casi 5 AÑOS a destrozar la convivencia, generando inseguridad y angustia sin que nadie haga nada. Eso sí, aquí los de siempre pagando impuestos para que políticos y funcionarios se llenen sus tripitas. VERGUENZA!!!!!!!
Punxada d'ERC. Molt poca gent Fa 1 any
Punxada total d'ERC en aquest acte,la foto fa pena. Si portant en Junqueras no són capaços d'aplegar més que algunes desenes de persones a la plaça de l'Ajuntament, a la zona on viuen els seus votants, ho tenen molt magre. Tenim Bote per anys si aquesta és l'alternativa. Penós.
ERC amb les seves actuacions empodera als okupes, el que resulta un desastre per Mataró Fa 1 any
Mataró és la ciutat d'Espanya amb un més alt nivell de okupacions delinqüencials que alhora és tradueix amb un increment notable de delictes. El senyor Pim pot donar moltes voltes per Mataró en helicòpter però Mataró necesita un govern que toqui de peus a terra, si pot ser tècnic per resoldre l'actual problemàtica sense que els calgui una pila d'assessors.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive