L'atur despunta a Mataró i al Maresme
L'atur despunta a Mataró i al Maresme

Mataró tanca l'agost amb més de 10.000 aturats

La taxa d'atur se situa en el 16,10%, tres punts per sobre de les xifres registrades l'agost de l'any passat

Mataró ha trencat la barrera dels 10.000 aturats. En tancar l'agost, el nombre de persones sense feina se situa a la capital del Maresme en 10.153, 315 persones més que al juliol. Amb aquestes dades, la taxa d'atur a la ciutat s'eleva fins al 16,10%, segons dades de l'avenç de l'Observatori del Mercat de Treball de Mataró que ha fet públic l'Ajuntament.

A l'agost de l'any passat la taxa registrada a Mataró era del 12,82%. La crisi motivada pel Covid, amb una gran caiguda de l'activitat econòmica i comercial, sumada al descens del turisme, s'ha deixat notar amb força a la ciutat, ja que en la comparativa amb el mateix mes de l'any passat, la taxa ha pujat en 3,4 punts. És habitual, en qualsevol cas, que l'atur creixi en tancar l'agost, amb la finalització de la campanya estival.

Al conjunt del Maresme també es perceben els efectes de la Covid-19 en el mercat laboral, ja que la taxa se situa en el 14,44%, amb més de 29.000 aturras, 6.000 més que a l'agost de l'any 2019. Al conjunt de Catalunya la taxa ha crescut un 2,4% i el nombre total d'aturats se situa en 480.652 persones. 

 

Arxivat a:

Comentaris (2)

Jaume Fa 9 mesos
Tots els "turistes" que venen a okupar, robar... estàn a la llista de aturats? Que son alguns milers... i tots cobran algún que altres subsidi, que aquests "senyors" les saben totes. "A mí que me den, que me curen, que me... "
roberto rodrigo Fa 9 mesos
Bote estás destrozando Mataró y a sus gentes. Que pena de ciudad estás dejando llena de OKUPACIONES, delincuencia, suciedad y ahora además con una tasa de paro propia del sur de España....en fin celebremos lo votado!!!!
mat Fa 9 mesos
Et dono tota la rao, el problema es que els de l altre costat si entressin farian lo mateix en el tema feina, delinqüencia, okupacions...perque estan mes preocupats d altres temes i no del dia a dia del ciutadans.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive