J.Vives

Mataró serà la central europea de distribució de Sunny Delight

L'actual propietària del refresc, la multinacional Procter & Gamble, s'ha venut la marca a una empresa de capital risc que tindrà la seu a la ciutat

La planta de producció del refresc Sunny Delight a Mataró, que ara és propietat de la Procter & Gamble, es convertirà en el centre de distribució d'aquesta beguda a nivell europeu després que la multinacional amb seu a Cincinnati s'hagi venut la marca a la societat de capital de risc J.W. Childs Associates. Al mateix temps, aquesta empresa que té la seva central a Boston ha comprat la marca de sucs de fruita Punica, també propietat de Procter & Gamble, i que es distribueix principalment per Alemanya.

Tot i que encara no està del tot confirmat, fons properes a J..W.Childs han explicat que Mataró podria convertir-se en la seu central europea de la nova empresa independent que sorgirà d'aquesta transacció -els termes de la qual no s'han fet públics-. Aquesta nova empresa, que tindrà el nom de Sunny Delight Beverages Company, operarà a 8 paísos de Nord-america i Europa i disposarà de sis plantes de producció.

Les mateixes fonts han confirmat que la planta mataronina serà el centre de distribució per a tota Europa (fins ara només ho feia a Espanya, França i Portugal). Aquesta transacció, que es tancarà entre el juliol i setembre del 2004, no afectarà a la plantilla -una setentena de treballadors entre operaris i responsables de la cadena de producció de Sunny Delight- ja que la planta continuarà ubicada dins el recinte que Procter & Gamble té a Mataró tot i que ara funcionarà com a planta independent.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive