Nadal, Mayoral i Baron durant el trajecte
Nadal, Mayoral i Baron durant el trajecte

capgros.com/ACN

Mataró s'acosta en bus a Granollers i Sabadell

La nova línia tindrà una freqüència de pas d'una hora i deixarà el centre de Granollers a 20 minuts de Mataró i a 40 minuts de Sabadell

Els ciutadans de Mataró, Granollers i Sabadell estan més a prop des d'aquest dilluns gràcies a la posada en funcionament del servei directe de bus, sense parades intermèdies, entre les tres ciutats. La nova línia tindrà una freqüència de pas d'una hora i deixarà el centre de Granollers a 20 minuts de la capital del Maresme i a 40 minuts de la ciutat de Sabadell.

L'alcalde de Granollers, Josep Mayoral ha explicat durant el trajecte inaugural de la línia que s'ha fet aquest dilluns al matí que amb la posada en marxa d'aquest nou servei s'ha assolit una reivindicació històrica. "És un vell somni que avui es fa realitat", ha declarat. L'alcalde de Granollers ha destacat que aquesta conexió entre Granollers i Mataró era una qüestió que "feia anys que estàvem esperant" i ha recordat que la conexió que hi havia fins ara "funciona a través d'un bus que tarda més d'una hora amb múltiples parades".

Per la seva banda l'alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, ha explicat que el nou servei "és una peça importantíssima a la mobilitat entre les dues comarques, Mataró i Granollers" i ha destacat que ra una actuació "molt necesària per la gran mobilitat registrada entre ambdues comarques".


Mobilitat sostenible en transport públic
Els alcaldes de Mataró i Granollers han estat acompanyats pel secretari de mobilitat, Manel Nadal, que ha explicat que la mobilitat és una de les polítiques socials més importants d'aquest govern. En aquest sentit, Nadal ha afegit que la voluntat de la política social del Govern és "aconseguir una mobilitat sostenible en transport públic entre tots els ciutadans". Manel Nadal ha recordat que en l'àmbit de l'AMTU el Govern "subvenciona el 50% del preu del bitllet integrat" i ha afegit que el Govern "promou i subvenciona el transport públi perquè el Govern el considera un dret dels ciutadans".

Nadal ha destacat que l'estratègia del Govern és descentralitzar el transport públic de l'àrea metropolitana de Barcelona i aconseguir "un segon arc metropolità de Mataró a Vilafranca, com una peça fonamental del país, la gran corona del creixement econòmic". En relació a aquest gran arc metrolità, Manel Nadal ha destacat que perquè doni equilibri entre l'àrea metropolitana i l'arc metropolità "necessita integrar-se i infraestructures". Per això Nadal ha destacat que "comencem per un servei de transport públic que uneix de manera directe Mataró Granollers i Sabadell".

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive