Mataró floreix
Mataró floreix

Mataró Floreix, un concurs de jardineria per embellir la ciutat

El concurs el promou l'associació Sempervirens i omplirà de flors els racons de Mataró entre el 29 de maig i el 6 de juny

L'associació Sempervirens organitza el primer concurs de Mataro Floreix 2021. Una iniciativa que tindrà lloc entre els dies 29 maig al 6 de juny i que formarà part de la Setmana de la Natura que organitza l’ Ajuntament de Mataró, en substitució de la Fira de l'Arbre que enguany no s'ha pogut celebrar a causa de la pandèmia. 

Sempervirens, que l'any passat va heretar l'organització de la Fira de l'Arbre, és la promotora d'aquest concurs, que té com a objectiu potenciar la ciutat, així com implicar el seu teixit comercial i social. MataróFloreix vol omplir Mataró de vida i colors, fer esclatar la primavera, fent que els veïns i veïnes puguin passejar per racons de la ciutat, tots ells exteriors i sovint poc coneguts. Racons que es presentaran florits i ben especials per a l'ocasió. 

El concurs pretén  dinamitzar el sector de la planta i flor , molt potent  a la comarca del Maresme i donar a conèixer els professionals o entitats que  s’ hi dediquen i que fan possible amb la seva feina engalanar la ciutat i els seus espais. Els organitzadors han dotat el certamen amb tres premis de 2.500, 1.500 i 1.000 euros. Hi poden participar professionals del sector, entitats i escoles de jardineria, i el termini d'inscripció està obert fins al 30 d'abril. tota la informació es pot trobar al web de la Fira de l'Arbre.  

La Setmana de la Natura substitueix la Fira de l'Arbre, que s'ha hagut de cancel·lar aquest 2021. L'única activitat que fins ara es coneix és aquest concurs de jardineria, promogut per Sempervirens que s'articularà com un recorregut per diferents places, carrers i edificis emblemàtics de Mataró.

Comentaris (1)

Esther Fa 1 any
Es molt bona iniciativa, els primers anys que es va fer Girona en Flor, va ser magnific, esperem que a Mataró funcioni. Un suggeriment però, si no es neteja la ciutat farem un trist paper.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive