Mataró Camina per l'Alzehimer
Mataró Camina per l'Alzehimer

capgros.com

Mataró camina per l’Alzheimer amb cinc recorreguts

Té lloc aquest diumenge dia 26 i la principal novetat són els cinc recorreguts diferents, distribuïts per diferents punts de Mataró

El Mataró Camina per l’Alzheimer és una de les grans accions socials i solidàries que defineixen la capital del Maresme. La caminada era abans de la pandèmia la cita esportiva més concorreguda del calendari de Mataró després d’una edició del 2020 forçosament adaptada aquest 2021 recupera el format d’un dia, aquest diumenge 26 de setembre.

Com inscriure-s’hi

Les inscripcions es poden realitzar a través del web www.matarocamina.cat. En el cas dels adults té un cost de 5 euros i per als menors de 12 anys, 3 euros (també hi ha l’opció de fer una aportació solidària sense participar a la caminada). A l’hora de formalitzar la inscripció cal escollir a quin dels cinc recorreguts es participarà. Amb el preu de la inscripció s’inclou una bossa de fruita i agua i una polsera identificativa a més de l’obsequi d’una gorra commemorativa, gentilesa del patrocinador Mataró Neta. Les gorres i les polseres identificatives reservades en la inscripció online, es podran retirar a la sortida programada de 8 a les 10, prèvia presentació de l’acreditació del pagament de la mateixa a través del web.

Les normes per participar-hi

Enguany cal ser molt escrupolós a l’hora de complir amb les normes establertes per part de l’organització durant la caminada, de cara a respectar les mesures de seguretat establertes per fer front a la Covid. És molt important evitar aglomeracions i caminar amb distància de seguretat, o bé dins de la bombolla familiar d’un màxim de 10 persones. Es demana portar posada la gorra i polsera identificativa. Es permet portar gossos, però lligats durant tota la caminada. La sortida a cada recorregut es farà de 8 a 10 del matí. 

Els cinc recorreguts

La principal novetat que enguany han introduit els organitzadors, l’associació Mataró Camina, és que ha establert cinc recorreguts diferents, distribuïts per diferents punts de Mataró, tots ells circulars i per camins amples. D’aquesta manera es volen evitar les aglomeracions, limitant les inscripcions a un màxim de 1.000 persones per recorregut. Els cinc circuits es despleguen per:

 • Sant Simó - 5,1km, sortida i arribada a l’ermita
 • Mataró Centre - 4,2km, des del Nou Parc Central 
 • Pla d’en Boet - 5km, des de l’Eusebi Millan
 • Cirera - 4,1km, des de l’aparcament del carrer Montanya
 • Cerdanyola - 5,6km, des del Parc de Cerdanyola

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
 • Capgròs Comunicació, SL
 • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
 • Telèfon: 93 312 73 53
 • info@capgroscomunicacio.com
 • redaccio@capgros.com
 • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive