Indicador de Zona Blava a Mataró.
Indicador de Zona Blava a Mataró.

Mataró aposta per una sola App per a pagar la zona blava

Blinkay és la plataforma que va guanyar la concessió de l'Ajuntament de Mataró però se segueix poguent pagar amb targeta o monedes

A partir d’aquest octubre hi ha una sola aplicació acceptada per a pagar la zona blava de Mataró a través del mòbil. Fins fa pocs dies hi havia altres operadors que s’acceptaven però ara passa a ser només Blinkay, la guanyadora de la concessió per explotar el servei de mobilitat a Mataró, l’app acceptada.

  • Les zones blaves de Mataró se segueixen podent pagar a través dels parquímetres
  • Aquests parquímetres accepten pagament amb targeta i també en efectiu, a través de monedes
  • En contra del que s’havia entès d’un primer tuit de l’Ajuntament, l’únic canvi és pel sistema de pagament via App de telèfon mòbil


Blinkay permet altres serveis

Expliquen des de l’Ajuntament de Mataró que ja el 2021 es va adjudicar a Blinkay l’explotació del servei de pagar la zona blava. Blinkay, que és alhora empresa i plataforma, ha tingut temps per negociar amb altres apps perquè es poguessin incorporar al servei i d’aquesta manera mantenir la possibilitat de pagar a Mataró amb suports com els que es fan en d’altres llocs però no hi ha hagut acord privat entre plataformes i a partir d’aquest octubre l’única que es pot fer servir a la capital del Maresme és la que va guanyar l’adjudicació. 

L’Ajuntament de Mataró emmarca l’aposta per Blinkay en la voluntat que aquest app incorpori noves funcionalitats. Així, amb el mateix suport, es poden rebre notificacions immediates al telèfon mòbil quan reps una infracció de la zona blava o, en una altra casuística, també reps una notificació si se t’endú el cotxe la grua municipal per mal estacionament i d’aquesta manera es retalla el cost de l’import a pagar per pupilatge.

L’Ajuntament confia a Blinkay que esdevingui una App que vagi incorporant noves funcionalitats i que permeti una gestió més àgil i eficient per part de l’administració mataronina. 

Comentaris (2)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive