Control policial pel confinament a Mataró. Foto: R.Gallofré
Control policial pel confinament a Mataró. Foto: R.Gallofré

Mataró: més de 750 denúncies per no respectar el confinament

70 es van realitzar diumenge, una d'elles de caràcter judicial per desobediència.

Han passat 16 dies des que es va declarar l'estat d'alarma i les restriccions de mobilitat, però segueixen caient denúncies per desenes entre ciutadans de Mataró que no respecten el confinament i surten sense justificació. Diumenge passat es van succeir 70 denúncies, i això suposa que ja hi ha 767 sancions interposades des del 14 de març. De la setantena de denunciats, sis van ser per romandre en parc o plaça, 42 per deambular per la via pública sense motiu autoritzat o incomplint restriccions, 17 per circular amb vehicle sense motiu, 1 per obrir establiment no permès, 4 per no respectar el ban de gossos i una denúncia judicial per desobediència

Les multes creixen i ja hi ha 3 demandes judicials que sumades a les administratives fan un total de 770. Durant el diumenge es van identificar a 233 persones i a 358 vehicles. En dades acumulades des del 14 de març s'han identificat 3.523 persones i 3.993 vehicles. Cal recordar que les multes per no respectar el confinament van dels 600 als 30.000 euros i que des d'aquest dilluns hi ha encara més restriccions per obrir activitat productiva ja que es limiten encara més les activitats que es poden portar a terme.

Més restriccions per treure els gossos

Treure el gos s'ha convertit en una de les excuses perfectes per sortir al carrer, i tot i que la gran majoria ho fa el mínim temps imprescindibles, d'altres estiren més el braç que la màniga. Per això l'alcalde va alertar en el seu perfil de Fscebook que el gos només el pot passejar una persona, tret si hi ha menors que no es poden quedar a casa, les passejades s'han de fer a un màxim de 200 metres de casa, les sortides han de ser en moments de menys afluència al carrer i no es poden fer ús els correcans que hi ha a la ciutat.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive