Maria Pastor, la nova degana.
Maria Pastor, la nova degana.

Maria Pastor, primera degana en 152 anys del Col·legi d'Advocats de Mataró

A les eleccions es van presentar tres candidates.

Maria Pastor Santana és la nova degana del Col·legi d'Advocats de Mataró, i això és un fet històric, ja que es tracta de la primera advocada que ocuparà aquest càrrec en 152 anys d'història del col·legi. Pastor, llicenciada per la Universitat de Barcelona i exercint d'advocada des de 1995 amb un despatx propi, va superar en les eleccions del passat 20 de desembre a les altres dues candidates, Patricia Miranda i Montserrat Bonamusa.  Especialitzada en dret civil, mercantil i penal, s´ha format en altres àmbits especials com gestió de patrimonis, dret de circulació, protecció de dades, violència de gènere, igualtat i relacions institucionals.

Maria Pastor assumeix la màxima responsabilitat a l’ICAMAT amb l´objectiu principal de fomentar la igualtat i la formació al món de l´advocacia i millorar la consideració del torn d´ofici, que com a servei públic presten les advocades i advocats a la ciutadania.

Actualment, Mataró té 650 advocats col·legiats, 343 dels quals són residents al partit judicial de la capital del Maresme i, d´aquests, 225 adscrits als diferents torns d´ofici.

Renovació d'equip

La Junta de Govern del Col·legi d’Advocats es renova parcialment cada dos anys i en aquestes eleccions, pel que fa a la Secretària, Susana Romero serà qui ocuparà el càrrec, que fins ara ocupava la nova degana, Maria Pastor; pel que fa al càrrec de Tresorera, Elisenda Ferrer ha estat l’escollida per substituir Antoni Acosta i com les Diputades quarta i cinquena van resultar escollides Marta Julià i Marta Roca, respectivament, que substitueixen a Mª Dolores Fernández i Montserrat Bonamusa.

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive