capgros.com

Manuel Mas situa el seu futur polític al Consell Comarcal

L'alcalde afirma que estaria disposat a acceptar el càrrec sempre i quan pugui aplicar la seva visió del que és un Consell Comarcal.

"Tinc interès a parlar de territori, d'aigua, de residus i a tractar els problemes comuns de la comarca, no a discutir sobre pubilles". Amb aquestes declaracions a la revista Capgròs Manuel Mas es postula com a candidat a presidir el Consell Comarcal del Maresme si finalment hi ha un acord d'esquerres que desbanqui CiU a l'administració comarcal. L'opció de presentar l'alcalde de la capital com a president del CCM respon a la voluntat del PSC de prestigiar un ens que fins ara ha mancat de pressupost i de pes polític.

"Manuel Mas ha tingut un paper molt imporant en la política comarcal, especialment pel que fa a temes d'infraestructures i creixement de la comarca. La seva presidència marcaria una nova perspectiva i dotaria el consell d'alcaldes d'un paper més polític", ha defensat Esteve Terradas, primer secretari del Maresme del PSC.

Alteracions a Mataró
D'altra banda, la presidència del Consell Comarcal resoldria el futur polític de Manuel Mas, almenys pel que fa als quatre pròxims anys. "Si sóc president del CCM vol dir que seré alcalde fins al final del mandat", ha assegurat Mas, esvaïnt els rumors que el situaven a l'entorn del govern de Pasqual Maragall, en cas d'una victòria socialista a les autonòmiques.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive