capgros.com

López diu "sentir-se ofès" pel PSC

El líder popular recrimina als socialistes que afirmin que l'elector mataroní ha votat en clau general i que es relacioni l'increment del vot del PP amb el conflicte immigratori.

Joan López ha reclamat "modèstia" a la candidatura de Manuel Mas. "Des del PSC es diu que hem guanyat per un criteri general i no per un criteri local. I això és una falta de respecte als nostres electors i al nostre projecte polític", ha afirmat el líder del Partit Popular de Mataró. López ha estat dur amb la relació que els socialistes han fet entre l'increment del PP i el conflicte de la immigració en alguns barris de la ciutat. "Trobo una desconsideració absoluta que el PSC digui que el PP creix per un suposat vot racista. Això em provoca arcades", ha dit el candidat popular. López reclama el mateix tracte de respecte que la candidatura popular té per al PSC. En un to més conciliador, López ha dit que vol discutir amb els socialistes "tot allò que pugui ser interessant per a la ciutat".
Pel que fa als resultats, el PP subratlla que la crescuda mitja de la seva candidatura és d'uns quatre punts a tots els barris i que "la majoria dels seus nous vots procedeixen del desencantament amb el PSC". Tot i això López també recorda que han enregistrat un augment considerable a les noves zones residencials, com ara la Via Europa o el Camí de la Serra i que això els fa relacionar el seu elector amb gent jove i urbana. López relaciona els seus bons resultats amb una feina interna de partit sense conflictes i constant i celebra que per primera vegada "es visualitzi que a Mataró el PP és una alternativa real de govern". "Tenim il·lusió i esperança en liderar aquesta alternativa", ha dit el líder popular.

Benvinguda a ERC
D'altra banda, López ha valorat positivament la presència d'ERC a l'Ajuntament. "És bo que tots els partits representants al Parlament també hi siguin a l'administració local", ha dit.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive