Capgròs.com

Lleuger increment d'alumnes a les aules de Mataró

Un total de 20.500 alumes d'infantil, primària i secundària de Mataró s'incorporen aquest setembre a les aules. El proper dilluns dia 15 de setembre començarà el curs pels alumnes de primària i secundària, mentre que els alumnes d'educació infantil ja van a classe des del passat dilluns 8 de setembre.

Segons dades facilitades per l'Institut Municipal d'Educació (IME), enguany es registra un lleuger augment en el nombre d'infants escolaritzats, tal i com també s'ha produït a la resta de l'estat espanyol. L'augment d'alumnes, però, es concentra únicament en la franja de l'educació primària. En aquest sector, 5000 alumnes s'han matriculat a escoles públiques (100 més que l'any passat) i 5300 a centres privats (200 més que l'any 2002).
A la franja de secundària, la xifra d'estudiants matriculats -4400 en el sector públic i 4600 en el sector privat, és inferior a la del curs passat.
Pel que fa a les escoles bressols, enguany s'han matriculat un total de 1268 alumnes. D'aquests, 468 infants aniran a escoles bressol municipals i 800 ho faran en centres privats. A les escoles bressol municipal han quedat en llista d'espera 392 infants, entre els quals s'hi inclouen 28 nens i nenes que necessiten una educació especial. Red.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive