-
-

Les sales mataronines, en el top de millors Room Escape d'Espanya

Entre ells els de Cubick i el de Roomanji.

Mataró té una vintena de sales de Room Escape, moltes d'elles molt ben valorades. Però n'hi ha algunes que sobresurten: les de Cubick i Roomanji de Ilusium. El portal especialitzat Taty Hunter organitza premis anuals de Room Escape i compten amb un rànquing dels millors d'Espanya. Actualment, El Secuestro (Cubick) es troba en la primera posició com un dels millors d'Espanya, un lloc que comparteix amb sis sales més. No és l'única sala exitosa de Cubick, ja que la seva Entrevista va guanyar un premi fa un parell d'anys com a Mejor inmersión de 2016, any on va ser nominat també com a millor experiència i millor sala del públic. Actualment La Entrevista es troba en la posició 3 com a millor d'Espanya, compartida amb set altres sales d'arreu.

L'altra gran nom mataroní és el de Roomanji. La sala de Ilusium Mataró, que té una ambientació espectacular basada en la pel·lícula de Jumanji, es troba en la posició 2 de millors sales d'Espanya, lloc compartit amb 9 sales més. Aquest any va estar nominada a millor ambientació. 

Top 25 espanyol ple de sales mataronines

Més enllà del top 3 mataroní, altres sales tenen posicions destacades. Es Capafantasmas (The Misterious Room) de Secret Box es troba en el vuitè lloc de sales espanyoles, mentre que la Cúpula, d'Enredados, està en el desè lloc. Altres noms que completen el top 25 són Hope (19è, de la Sortida Mataró), El Coleccionista de Almas (23è, de Crazy Room) i El Circo de los Extraños, 26è, Prisma Mataró).

Escape Radar, on voten els usuaris

Si fem cas d'Escape Radar, on voten els usuaris, veiem que la tendència de les millors sales mataronines és similar, amb les sales de Cubick, Roomanji i Es Capafantasmas com les més destacades. L'ordre en aquest web i la puntuació dels vuit primers és aquesta: El Secuestro, La Entrevista, Roomanji, Es Capafantasmas, La Cúpula, La Sortida, El Circo de los Extraños, Operativo Boom.

I el que està per venir...

A totes aquestes sales, n'hi ha moltes que estan previstes d'obrir properament. Dues de les sòcies de Cubick obriran per la seva banda una nova sala, i des d'Ilusium (Roomanji) també en preparen una de nova. El mateix passa amb Secret Box, que tenen algunes idees per tirar endavant properament. La salut del Room Escape a Mataró es troba fora de tot dubte.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive