-
-

capgros.com

Les Platges del Varador i del Callao renoven la marca Q de qualitat

Des de 2010 reben el certificat de l'Instituto para la Calidad Turística Española

Les platges del Varador i del Callao han renovat la certificació de la marca ‘Q’ de Qualitat Turística que atorga l’Instituto para la Calidad Turística Española (ICTE), i que porten obtenint des de 2010. La ‘Q’ de Qualitat Turística és un certificat que l’ICTE dóna a aquelles platges que compleixen uns determinats nivells de qualitat als serveis que presten als usuaris. L’obtenció d’aquest distintiu, que es visualitza a les platges certificades amb una bandera (una ‘Q’ blanca sobre un fons blau) i als panells informatius situats al passeig Marítim, representa el reconeixement a la tasca realitzada per l’Ajuntament de Mataró.                                                                                                                    

Per obtenir aquest certificat, les platges han de reunir una sèrie de requisits, que són avaluats per una empresa d’auditoria externa. Una puntuació a partir de 6 indica conformitat amb el servei; entre el 7 i 8, de satisfacció i entre el 9 i 10, d’excel·lència. Totes les notes de les dues platges superen el 8 de nota com a mínim, inclosos quatre '10' en informació, neteja i recollida selectiva de residus, manteniment d'instal·lacions i accés.

A Mataró, les platges del Callao i del Varador, i l’oficina de turisme, també disposen de les certificacions del Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinacions (SICTED). Aquesta certificació té una altra bandera, amb el logotip del SICTED sobre fons blau, i el text “Compromís de qualitat turística”.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive