-
-

Ester Arroyo

Les mones de Pasqua amb més èxit entre nens i adults

Les mones més tradicionals conviuen amb les més modernes i d’actualitat

 Arriba dilluns de Pasqua i amb ell, la mona. Un element que no pot faltar a taula i que és molt esperat cada any pels més menuts de la casa i pels amants de la xocolata. És precisament aquest ingredient el que distingeix una bona mona. Per això es recomana comprar-la a les pastisseries on cuiden no només l’estètica de la mona sinó que també el gust. 

Enguany, les mones més demanades són les que fan referència als dibuixos animats preferits dels nens, com és el cas de la pel·lícula Coco de Disney. Els amants dels esports segueixen volent mones com les del Barça amb ous amb forma de pilota. Però tot i les tendències, la tradició segueix vigent  a molts aparadors de pastisseries i bomboneries com la Sacher on podem veure els clàssics pastissos amb pollets i ous decorats de forma original. 
Precisament els ous són el producte principal de confiteries com la Garriga, on fa dies que en tenen de diferents mides, amb diverses xocolates per escollir i fins i tot amb dibuixos. Es poden adquirir amb temps per després decorar el pastís fet per nosaltres o comprat el dia anterior o el mateix dilluns de Pasqua. 

Però si hi ha una mona curiosa que ha cridat l’atenció d’alguns és la de forma d’urna del referèndum de l’1 d’octubre feta a la pastisseria Uñó. Han rebut moltes comandes d’aquesta versió lligada a l’actualitat política de Catalunya. 

De xocolata negra, blanca, amb llet, per al·lèrgics, més tradicional o més moderna, tothom té la seva mona per aquest dia familiar. 

 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive